موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 44 صفحه
شماره فایل : 152 mg
در نخستسن سالهای اختراع رایانه متخصصان توجه چندانی به نیاز های اطلاعاتی مدیران نداشته و از رایانه ها فقط در جهت پردازش داده ها در امور حسابداری سازمانها استفده می شد. در طول این دوره که تا اواسط دهه 60 به طول انجامید بیشترین تاکید بر قدرت محاسباتی وپردازش رایانه بود. در حال حاضر به این نوع کاربردرایانه، پردازش داده ها گفته می شود.
در اوایل دهه 60 و پس از اختراع انواع رایانه های جدید که با هزینه کمتر، اطلاعات بیشتری را پردازش می کردند، روش های جدید تری برای معرفی تجهیزات جدید به وجود آمد، یعنی سیستم اطلاعات مدیریت .سپس از گذشت یک دهه و به دلیل بوجود آمدن نیازهای اطلاعاتی جدید، سیستم اطلاعات جدیدی به نام سیستم پشتیبان از تصمیم گیری بوجود آمد.
پس ازتکمیل این سیستم ها، باتوجه به پیشرفت های حاصله درتجهیزات رایانه ای موضوع افزایش بهره وری و کارایی دفاتر و تسهیل ارتباطات مدیران و کارکنان با استفاده از رایانه و الکترونیک، منجر به طراحی سیستم های اتوماسیون اداری گردید . (صرافیزاده.1380،صص 245 -24 )
ساختار سیستم های اطلاعاتی برای درک بهتر از ارتباط سیستم های اطلاعاتی و جایگاه اتوماسیون اداری ، ضمن ارائه شکل 2-2 مفاهیم مربوطه در ادامه تشریح می گردد.بدیهی است از توضیح سیستم اتوماسیون اداری در این قسمت خودداری گردیده است.(ثاقب تهرانی وتدین،1383،صص16-15)
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.