موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 28 صفحه
شماره فایل : 328 mg
بازاریابی صادراتی به عنوان یکی از ابعاد اصلی بازاریابی بینالملل و شیوه ورود به بازارهای جهانی مورد توجه قرارمیگیرد. بازاریابیصادراتی، بازاریابی یکپارچهای از کالاها و خدمات میباشد که رهسپار به سوی مشتریان در بازارهای بینالملل است. بازاریابیصادراتی، درک محیط بازار هدف، استفاده از تحقیقات بازاریابی و شناسایی تواناییهای بالقوه بازار، تصمیمات راجع به طرح محصول، قیمت گذاری، توزیع و کانالهای آن، تبلیغات و ارتباطات، آمیخته بازاریابی را ایجاب میکند(کیگن ، گرین ، 2000).
بازاریابی صادراتی شامل همه آن فعالیتهای بازاریابی میشود که در آن زمان شرکت محصولاتش را بیرون از بازارهای محلی خود عرضه میکند و زمانی که محصولات را به صورت فیزیکی از یک بازار یا کشور به بازار یا کشور دیگری روانه میشوند، اگرچه عملیات بازاریابی داخلی بر اهمیت اساسی خود باقی میماند.
چالشهای عمده بازاریابی صادراتی انتخاب بازارهای مناسب یا کشورهای مناسب از طریق تحقیقات بازاریابی است. تعیین تغیییرات مناسب محصول برای برآوردن نیازها و تقاضای بازار صادراتی است و توسعه کانالهای صادراتی که بر اثر آن شرکت بتواند محصولاتش را به خارج عرضه کند. در این مرحله شرکت عمدتا بر شرایط محصول تمرکز دارد و عملیات صادراتی را به عملیاتی سودآور و مناسب بر مبنای محصول متعلق بر استراتژی محلی اش اداره میکند.(پیر و هنسی . 1998)
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.