موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 60 صفحه
شماره فایل : 451 mg
محققان و صاحبنظران برای نوآوری ابعاد مختلفی را برشمرده اند که در ذیل به آن ها می پردازیم: دفت (1994) یک مدل دو هسته ای برای نوآوری پیشنهاد می کند. این دو هسته عبارتند از: 1. نوآوری تکنولوژیکی 2. نوآوری اداری کوپر (1998) برای نوآوری یک مدل چند بعدی ذکر کرده است که این ابعاد عبارتند از:
1. نوآوری رادیکال در مقابل نوآوری تدریجی 2. نوآوری تکنولوژیکی در مقابل نوآوری اداری 3. نوآوری تولیدی در مقابل نوآوری فرآیندی جان سه نوع نوآوری را تمیز می دهد:
1. نوآوری تولیدی 2. نوآوری فرآیندی 3. نوآوری بازاری نوآوری تولیدی: فراهم کننده ابزاری برای تولید است. نوآوری فرآیندی: ابزاری را در جهت حفظ و بهبود کیفیت و صرفه جویی هزینه ها فراهم می کند. نوآوری بازاری: با آمیزش بازارهای هدف و اینکه چگونه به بازارهای منتخب به بهترین شکل خدمات ارائه شود در ارتباط است، هدفش شناسایی بازارهای جدید یا بالقوه بهتر، و شناسایی راه های جدید و بهتر برای سرویس دهی به بازار های هدف است (اوجاسالو، 2008).
همچنین نوآوری را به دو نوع تقسیم می کنند:
نوآوری تکنولوژیکی نوآوری ادرای نوآوری تکنولوژیکی: شامل تکنولوژی ها، تولیدات و یا خدمات جدید است و به دو دسته تقسیم می شود: الف- نوآوری تولیدی ب- نوآوری فرآیندی نوآوری اداری: اشاره دارد به رویه ها، سیاست ها و اشکال سازمانی جدید (جیمنز- جیمنز، 2008).
تقسیم بندی دیگری که در زمینه ابعاد نوآوری وجود دارد این ابعاد را به شرح ذیل توصیف می کند:
رادیکالی تدریجی تولیدی فرایندی اداری تکنولوژیکی (یوتربک ، 1994). نوآوری رادیکالی: حاصل مدیریت موفق شرکت در مواردی است که به صورت همزمان مدل کسب و کار و تکنولوژی تغییر می کند (طالبی، 1385).
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.