موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 13 صفحه
شماره فایل : 664 mg
نگرش احساس بادوام و بلندمدت افراد نسبت به یک پدیده است.اگر مصرف کننده ای نسبت به پدیده ای احساس درونی مطلوب داشته باشد نسبت به آن پدیده نگرشش مثبت خواهد بود و اگر نسبت به آن پدیده احساس تنفر کند نگرش او هم منفی خواهد بود(باقری و پاسلاری،1389).برای مثمر ثمر بودن تبلیغات باید کاری کرد که مشتری نسبت به آن تبلیغ احساس مطلوب کند تا نگرش او نسبت به تبلیغ مثبت شود.برای نگرش سه جزء شناختی ،عاطفی و رفتاری می توان تعریف کرد(باقری و پاسلاری،1389).
اثرات مثبت و منفي نگرش مصرفكننده نسبت به تبليغ، به طور گستردهاي توسط محققان بازاريابي و تبليغات مورد بررسي قرارگرفته است. به عنوان مثال ميچل و السن در سال1981 دريافتندكه نگرش مصرف كنندگان نسبت به تبليغات، گرايش آنها نسبت به نام تجاري و تمايل ايشان را به خريد از طريق احساسات هيجاني آنها در حين تبليغ، تحت تاثيرقرار مي دهد. همچنين در مطالعهاي كه توسط بيهارتاوا و همكارانش در سال 1993انجام شد، محققان به اين نتيجه رسيدند كه به طور كلي هرچه نگرش مصرف كننده نسبت به تبليغ مثبت تر باشد، احتمال به خاطرآوردن آن بيشتر خواهد بود(لی، 2006).
اگر چه برخي ازتحقيقات اوليه، نگرش مثبت مصرف كننده نسبت به تبليغ را نشان ميدهند، مطالعات جديدتر دلالت بر اين دارند كه به طور كلي نگرش مصرف كنندگان نسبت به تبليغات،منفي است(لی، 2006) محققان نيروهاي پيش برندهاي همچون ظهور مصرفكنندهگرايي، درك ريسك، دفاع از خود و بيش از اندازه بودن فعاليتهاي تبليغاتي را از مهمترين دلايل اين تغيير جهت مي¬دانند.
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.