موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 35 صفحه
شماره فایل : 698 mg
زنجیره ارتباطات در روابط تجاری یکی از نخستین دیدگاهها در طبقه بندی انواع میان تولیدکننده، مشتریان و رقبا که در آن خود سازمانها نیز مد نظر قرار گرفتهاند، توسط مورگان و هانت (1995)، ارائه شده است. ایشان انواع دسته بندی ارتباطی را در چهار طبقه قرار دادهاند.
این چهار طبقه به 10 جزء فرعی تقسیم میشود. برخی از دانشمندان مفاهیم مشابه را در ارتباطات از هم تفکیک نمودهاند. برای مثال گامسون (1999)، تعداد رابطهها را تا 30 رابطهی جداگانه دستهبندی کرده است. هنگامی که خطوطی میان انواع رابطهها به عنوان پارامترها و ارتباطها کشیده شده است، سازمان و ارتباطات آن باید به خوبی بررسی شوند و رابطهها حیاتی باشند. این مدل میان دانشمندان و فعالان بازار دارای شبههایی است. 30 نوع رابطه از نگاه گامسون به شرح زیر می باشند:
1. ارتباطات بازاریابی کلاسیک • R1 (دوتایی کلاسیک)، ارتباط میان عرضه کننده و مشتری، این نوع اساسیترین نوع ارتباط در بازاریابی و تبادل نهایی ارزش است که پایهی تجارت را تشکیل می دهد. • R2 (مثلث قدیمی)، رابطهی مشتری، تولیدکننده و رقیب، رقابت جزء مهم بازار اقتصادی است. در رقابت، رابطه ها به سه شکل برقرار است: میان مشتری و عرضه کنندهی فعلی، میان مشتری و عرضه کنندهی رقیب و میان رقباء.
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.