موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 95 صفحه
شماره فایل : 854 mg
با توجه به اینکه خطوط ریلی موجود بر اساس نیاز زمانی ساخته نشدهاند و خطوط در بندر پراکنده و تجهیزات نیز کمی باشند: در نتیجه باعث کاهش راندمان این بخش در بندر شده است. همچنین به علت سنتی بودن عملکرد راه آهن در بخش ریلی جابهجایی اسناد بهصورت سنتی و دستی میباشد که خود باعث کاهش جذابیت برای صاحبان کالا برای استفاده از بخش ریلی شده است. در حالت مطلوب و بر اساس برنامههای کلان (برنامه پنج ساله)، باید حدود 25 درصد محمولهها بهصورت ریلی جا بجا شوند و از این طریق حتی ترافیک کامیون در داخل محوطه بندر نیز کاهش پیدا نماید.
این شاخص در حال حاضر حدود هفت درصد است که دلیل عدم تحقق این امر، هر دو بخش بندر و راه آهن میباشد، راه آهن هنوز با سیستم اداری قدیمی کار میکند و خصوصی سازی نشده است و مواردی همچون جابهجایی بار توسط تراکتور، بهره گیری از نیروی انسانی قدیمی که تنها در چارچوب زمان مشخص به کار مشغول میشوند و غیره، سبب کاهش بهرهوری این بخش شده است. در خارج از محیط بندر نیز مشکلاتی همچون یک خطه بودن راه آهن بافق – بندر عباس مطرح میباشد که در حال توسعه میباشد.
در بخش ریلی دو طرح توسعه توسط بندر برنامه ریزی شده است، یکی حدود 15.5 درصد کیلومتر ریل برای اراضی پشتیبان و دیگری طرح راه اندازی توقفگاه ریلی.
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.