موارد استفاده : منبع کمکی انجام پژوهش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 42 صفحه
شماره فایل 548
كشورايران جزء ده كشور اول جهان از لحاظ جاذبههاي گردشگري و جزء پنج كشور اول جهان از نظر تنوع گردشگري است(ولد ،2000، 11). از اين رو اهميت دارد از قابليتهاي خود در توسعه گردشگري استفاده كند. از جمله عواملي كه ميتواند صنعت گردشگري كشور را توسعه و بهبود بخشد، بكارگيري ابزارها و پارامترهاي مؤ ثر بازاريابي است(صردي ماهكان،1380 ، 45).
در اين ميان بازاريابي گردشگري اهميت ويژه اي مييابد، زيرا اگر بازاريابي را فرايندي مديريتي بدانيم(پندر،1999، 87)، تمام فعاليتهاي برنامه ريزي، تهيه محصولات گردشگري و جذب گردشگر نيازمند عمليات و فعاليتهاي بازاريابي است . بازاريابي عبارت است از همة فعاليتهاي ارزيابي بازار و نيازهاي مشتريان آن بازار ، همراه با ارزيابي خدمات، امكانات، هزينه هاي حصول به هدف و تسهيلاتي كه رضايت مشتريان را در بر دارد. اين كار شامل برنامه هاي هدف گذاري شده بر گروه خاصي از مشتريان و ترغيب آنها به خريد يا استفاده از خدمات است(وان ،2007،21).
ضعف بازاريابي گردشگري در سازمان ميراث فر هنگي، صنايع دستي و گردشگري عمد ه ترين عامل عقب ماندگي ايران از روند روبه رشد اين صنعت در جهان است(اسلام،1382، 16). فرآیند برنامه ریزی و مدیریت بازار شامل تولید، قیمت گذاری، ترویج و توزیع کالاها، ایدهها و خدمات به منظور مبادله رضایت فردی و سازمانی. فرآیند ایجاد، اطلاع رسانی و ارائه ارزش به مشتریان و مدیریت رابطه با مشتری به گونهای که برای مشتریان و سایر ذینفعان سازمان فایده ایجاد کند(رضایی وشفیعی، 1388، 21).
بازاریابی پایدار شامل تعریفی از مفهوم، همچنین پایداری رفتار مصرف کننده، استراتژی بازاریابی پایدار، آمیخته بازاریابی پایدار و مزایایی از بازاریابی پایدار است(ریتلینگر ، 2012، 93).
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.