موارد استفاده : منبع کمکی انجام پژوهش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 36 صفحه
شماره فایل 827


قسمتی از این مقاله:

نظریه های پنهان =نظریه های پنهان، نظریه هایی هستند که شناخته یا کسب شده اند. بدون آنکه فرد نسبت به آنها و فرآیندهای مربوط به عنوان یک نظریه، آگاهی داشته باشد. دونک و گلت (1998) به عنوان مثال، اعتقاد دارند، کودکان درباره ی هوش دارای نظرات ضمنی اند ولی نسبت به این نظرات آگاهی ندارند.

و با این حال، عدم آگاهی آنها باعث نمی شود که نظرات نهان آنها در مورد هوش، روی عملکرد تحصیلی شان بدون اثر باشد. در چهارچوب نظرات خود، محققان نظریه افزایش هوش را مطرح می سازند که بر حسب آن کودکان هوش را امری تغییر پذیر و افزایشی دانسته و معتقدند هوش از خلال ارتباط با دیگران و یا از طریق فرایندهای خود- هدایتگر که هدایت آنها در دست خود کودک است تغییر می کند و می تواند افزایش یابد. با توجه به دو شاخصه ی نظریه فراشناختی می توان نتیجه گرفت باور کودک درباره هوش یک نظریه است، زیرا به او امکان می دهد مشاهدات خود درباره هوش را به نوعی سازمان دهد و بر مبنای مشاهدات خود پیش بینی کند، ولی این نظریه نهان است، زیرا کودک نمی تواند فی البداهه گزارش کند که دارای نظریه ای درباره هوش است (محسنی، 1383).

نظریه های نهان فرد بزرگسال درباره شناخت شخصی و نیز درباره ماهیت شناخت جهان، روی چگونگی عملکرد و رفتار او اثر دارند. به عنوان مثال، مک کوچرون (1992) نشان می دهد چگونه نظریه های نهان معلم روی تعامل او با دانش آموزان اثر می گذارد. چرو و موشمان معتقدند که نظریه های فراشناختی نهان به تدریج ساخته می شوند و به طور ضمنی، دارای چهارچوب سازمان دهنده ای اند که بر دانش فراشناختی فرد شمول می یابد. آنها معتقدند برخی از این باورها که به شناخت مربوط بوده و هسته اصلی یک نظریه فراشناختی را می سازند، از طریق تعامل با همسالان، معلمان و یا فرهنگ محیط پیرامون کسب می شوند. برخی دیگر احتمالاً به گونه ضمنی بر اساس تجربیات شخصی فرد و یا کوشش او در جهت سازگار شدن با دیگران، می توانند شکل گرفته باشند.

مهم ترین شاخصه یک نظریه فراشناختی نهان این است که فرد نسبت به نظریه خود و نسبت به دلایل شواهدی که آن را رد یا تأیید می کنند، آگاهی روشنی ندارد. از همین رو است که نمی توان به آسانی داده های مناسب تجربی را در مورد نظریه های فراشناختی کسب کرد. از سوی دیگر، تا آنجا که نظریه های مذبور نهان و نهفته اند، پایدار نیز می مانند، حتی اگر نادرست باشند. زیرا همان طور که در بالا گفته شد، به دلایل ناآگاهانه بودن مشکل، می توان آنها را عوض کرد. این نوع نظریه ها و باورها، می توان آنها را عوض کرد. این نوع نظریه ها و باورها، به ویژه وقتی نادرست باشند، بیش ترین مشکل را به لحاظ آموزشی و تغییر نگرش ایجاد می کنند.

ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.


خرید و دانلود فوری این فایل

قیمت : 39000 تومان





فروش ویژه پنج فایل دلخواه

آیا فایل های بیشتری نیاز دارید؟ ... آیا تخفیف می خواهید؟ ...

با پرداخت حق اشتراک به مبلغ 64000 تومان فایل های دلخواه خود را از این سایت دانلود کنید.

با پرداخت 64000 تومان حق اشتراک: تعداد 5 فایل دلخواه خود را از بین همه فایل های سایت انتخاب و دانلود کنید:

 

فایل های سایت عبارتند از:

 فایل مبانی نظری روانشناسی و مدیریت و... با لیست منابع

فایل مقالات پیشینه تحقیق با لیست منابع

فایل word مقالات بیان مسئله با لیست منابع

فایل word پروپوزال های باکیفیت و عالی با لیست منابع (عنوان همه پروپوزال ها)

و فایل های پاورپوینت و ...

فایل های تعریف مفهومی و عملیاتی متغیرها

 برای خرید حق اشتراک کلیک کنید...


نکته مهم: با خرید حق اشتراک تا یکسال فرصت دارید با ارسال شماره تراکنش به ایمیل زیر ده فایل را دریافت کنید.

اگر مشکلی در دریافت فایل داشتید ایمیل بزنید:

iranprojhe@gmail.com

یا در ایتا پیام بدین. ارسال مستقیم پیام در ایتا

کد فایل را حتما بفرستید

یا