موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 73 صفحه
شماره فایل : 45 mg
نظریههای مدیریت دانش را میتوان در سه مقوله بررسی نمود (کرمی پور، داوری، 1385). 1. نظریهای که دانش را به عنوان رشتهای به حساب میآورد که همراه با تکنولوژی و اطلاعات به سوی هدفی در حرکت بوده از طریق شبکههای اطلاعرسانی با سهیم شدن انسان در دانش، تمرین و آموخته میشود.
با توجه به این دیدگاه عوامل انسانی، یادگیری سازمانی و تولید دانش به عنوان تفسیرهای دانش صریح و ضمنی در مرحلة بعدی قرار میگیرد. گام سوم در این نظریه، تنظیم مدیریت محتوی از طریق ساختار طبقهبندی و به کارگیری در جهت فناوری اطلاعات میباشد. این نظریه توسط مارک کوئیگ در سال 2002 اظهار شد.
. نظریة دیوید اسنودن که همان نظریه تغییر میباشد که بیشتر بر روی توزیع اطلاعات برای تصمیم گیرندگان در زمان معین تصمیمگیری میباشد. این نظریهپرداز از آن به عنوان زمینه و حکایت، یاد کرده و مدیریت محتوا در مرکز مدیریت دانش قرار میگیرد. بر اساس این نظریه، درک سازمان از طریق مطلوبیت پدیدههای نظام تطبیقی که به وسیلة اعمال آزاد انسانی محدود می شوند به آنها نظم خواهند داد. استفاده از بینشها و فعالیتهای مدیریت علمی، زمینههای مناسب را محدود نموده در حالی که بینشها و یادگیریها از نظریههای نظم غائی و پیچیده زمینههای ایجاد این بینشهای جدید را فراهم خواهد آورد.
3. نظریه سوم جنبه «عرضه مدیریت دانش» میباشد که مک الوری در سال 1999 آن را در شورای ائتلاف جهانی مطرح نمود، انتظام و انسجام دانش را در نظر گرفت و ایجاد دانش را از طریق توزیع دانش، مشارکت در آن و فعالیتهای همکارانه ممکن دانست و آن را به دو قسمت تقسیم کرد: الف) دستیابی با رمزگذاری و مشارکت اندیشمندانه در مدیریت دانش.
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.