موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 48 صفحه
شماره فایل : 468 mg
در سال های اخیر ، اهمیت مسائل اخلاقی و مسئولیت پذیری در سراسر جهان رشد کرده است ، و انتظارات در مورد شیوه های تجارت در سراسر جامعه افزایش یافته است . از آنجا که چگونگی تصمیم گیری مدیران در مسائل تجاری و کسب و مار اهمیت ویژه و تاثیر قابل توجهی بر کیفیت فرهنگ سازمانی دارد مسئولیت بزرگی را بوجود می آورد .
بنابراین ، برای اطمینان از موفقیت پایدار و دراز مدت ، علاوه بر حل مشکل اقتصادی سنتی ، مدیران نیازمند توانایی در نظر گرفتن مسائل اخلاقی و اجتماعی در تصمیم گیری خود اگرچه نظریه های اخلاقی ، مانند فایده گرایی ، اخلاق وظیفه گرا و نظریه عدالت و آزادی در اغلب کتب درسی اخلاق وجود دارند ، اما این نظریه ها معمولا توسط مدیران در بحث های روزمره و هنگام گرفتن تصمیمات تجاری اخلاقی مورد استفاده قرار نمی گیرد . با این حال ، نظریه های اخلاقی در تصمیم گیری های اخلاقی به صراحت و یا به طور ضمنی ، هدایت فرایند تصمیم گیری نهایی را به عهده دارند (Kujala , Lamsa and Penttila , 2009) .
علی رغم وجود تعاریف جهان شمول از اخلاق دو فرد کاملا اخلاقی در عمل برداشتهای متفاوت و در نتیجه عملهای متفاوت از خود بروز می دهند لذا اعتقاد بر این است که اخلاق باید با توجه به ارزشهای فردی ارزیابی شود ارزشهایی که شامل اعتقادات و نگرشهای اساسی فرد بوده و تعیین کننده نسبی رفتار فرد می باشد بنابر این از آنجا که این ارزشها درافراد مختلف متفاوت است تفسیر های متفاوتی نیز از آنچه در موقعیت های خاص اخلاقی یا غیر اخلاقی نامیده می شود وجود دارد (رحمان سرشت و همکاران ، 1388) .
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.