موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 81 صفحه
شماره فایل : 560 mg
استوارت فرگوسن و جان وکرت در سال 2005 با انتشار مقالهای تحت عنوان سيستمهای مدیریت دانش و جستجو برای تماميت، انتقاداتی را در مدیریت دانش سازمانها مطرح ساختند. برخی از مسائل مطرح شده؛ مانند مورد توصيف شده بوسيله ليغ دونوگو و همکارانش که در آن روسای یک شرکت دریافتند که تکنولوژی جدید اینترانت بطور عمده توسط کارکنان برای چک کردن منوی کافه تریا استفاده شده است؛ تبدیل به ضرب المثل شده است.
ساندرا موفت و ردنی مکادم به سناریوی آشنایی اشاره میکنند که در آن مدیران ميليونها دلار صرف تکنولوژی های جدید میکنند فقط برای اینکه دریابند که بازگشت سرمایهها اندک بوده است. آنها همچنين به یک هراس مشترک در تبدیل دانش نهان به عيان اشاره میکنند؛ که سازمانها عينيت بخشيدن و تثبيت دانش را، با غفلت کامل از عنصر انسانی مدیریت دانش، سر انجام به اطلاعات ساکن و ناکارآمد ختم کنند.
ریچارد مک درموت مورد بزرگتری از عدم انعطافپذیری را توصيف میکند که در آن یک کمپانی توليدات پرمشتری تلاش کرد تا یک سپارشگاه دانش ایجاد کند اما نتيجهاش ایجاد یک بنجل اطلاعاتی بود. کارمندان میدانستند که کار آنها بسيار متنوعتر از آنست که بتوان آن را در یک بانک اطلاعاتی گردآوری نمود، با این همه رئيس شرکت فقط برای این که دریابد که بانک اطلاعاتی فاقد اطلاعات مثمرثمر برای آنها در ارتقاء فرآیندهای کاری و یادگيری مشارکتی است، آنان را به انجام آن مجبور کرد.
مجموعه مقالات سال گذشته تحت عنوان مدیریت دانش به شکست بسياری ازسيستمهای مدیریت دانش در انطباقشان با نيازها و انتظارات شرکتها اشاره میکند و در یک نتيجهگيری بحث برانگيز اظهار میکند که این شکست ها بخاطر ضعف آموزش استفاده کننده است و اعلام میکند که راه حل واضح برای حل این مشکل وارد کردن مسئولین که البته همه چيزرا درباره آموزش استفاده کننده میدانند، است (استوارت فرگوسن و جان وکرت، 2005).
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.