موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 87 صفحه
شماره فایل : 782 mg
این شاخص ها، معیارهای عملیاتی هستند که برای نمایش، درک، پیش بینی و بهبود دستاوردهای کلیدی عملکرد به کار می روند. بسته به این که قصد و اهداف درازمدت سازمان و فرآیندهای آن چه باشد این نتایج می توانند شامل موارد زیر باشند: مالی - جریان نقدی - استهلاک - هزینه های نگهداری و تعمیرات - هزینه های پروژه - میزان اعتبار غیر مالی - فرآیندها(عملکرد، ارزیابی، نوآوری ها و مدت زمان تولید و عملیات)
- منابع خارجی شامل شراکت ها(عملکرد تأمین کنندگان، قیمت تأمین کنندگان، تعداد و ارزش افزوده حاصل از مشارکت ها، تعداد و ارزش افزوده حاصل از بهبودهای ایجاد شده در اثر مشارکت با شرکا) - ساختمان ها، تجهیزات و مواد(میزان خرابی ها، گردش موجودی ها، استفاده بهینه) - تکنولوژی (میزان نوآوری، ارزش دارایی های فکری و معنوی، ثبت اختراعات یا امتیازات انحصاری و حقوق انحصاری) - اطلاعات و دانش (قابلیت دسترسی، صحت، ارزش سرمایه های فکری)
سطوح سرآمدی1 در مدل EFQM و فرآیند دریافت جایزه در اواخر سال 2001 میلادی، بنیاد اروپایی مدیریت کیفیت برای تشویق و ترغیب سازمان ها جهت قرار گرفتن در مسیر تعالی، سطوحی را تحت عنوان سطوح سرآمدی تعریف کرد. تا آن زمان، فقط سازمان های سرآمد می توانستند سطح سرآمدی خود را نسبت به جایزه کیفیت اروپا ارزیابی نمایند و این موضوع باعث سرخوردگی سازمان هایی می گردید که تلاش هایی را در راه سرآمدی انجام داده بودند.
در واقع این کار در پاسخ به تقاضای روز افزون سازمان ها جهت نحوه مشخص کردن جایگاه خود در راه پرپیچ و خم سرآمدی انجام گردید. بنیاد EFQM در این طرح اهداف زیر را دنبال می نماید(نجمی و حسینی،1387):
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.