مروری بر پژوهش های انجام شده در داخل و خارج کشور

پژوهش های خارجی

برای دسترسی به فایل ورد WORD این مقاله ، بعد از پرداخت حق اشتراک فایل شماره 4036 را دانلود کنید.

کرینگ و هانکوک (1994) در پژوهش خود به بررسی موانع به کار گیری گروه درمانی شناختی-رفتاری در افراد مبتلا به ضایعه نخاعی پرداختند. آنها با مشکلاتی مواجه شدند شامل مشخصات بیمار، انکار، اجتناب، درگیری های برنامه، مشکلات در تشکیل گروه، و حضور نامنظم به دلیل بیماری بیمار است. با وجود مشکلات عملی و انگیزشی تجربه در اجرای گروه CBT برای افراد که تازه دچار ضایعه نخاعی شدند، پس از اتمام برنامه، نظراکثریت افراد مبتلا به ضایعه نخاعی در مورد برنامه بسیار مثبت بود و توصیه می شود آن به عنوان یک جزء معمول توانبخشی بیمارستان معرفی شود.

نتایج پژوهش کرینگ، هانکوک، دیکسون ، و چانگ (1997) در زمینه اثر بخشی درمان شناختی رفتاری بر عوارض روانی بعد از ضایعه نخاعی نشان داد که درمان شناختی رفتاری بر اضطراب، افسردگی و عزت نفس افراد مبتلا موثر است و افسردگی آنها را به طور قابل توجهی کاهش می دهد. کرینگ، هانکوک و دیکسون (1999) در مطالعه ای به بهبود سازگاری دراز مدت بعد از ضایعه نخاعی پرداختند. نتایج پژوهش حاکی از آن بود که به کار گیری درمان شناختی رفتاری به طور معناداری برخی از جنبه های سازگاری را بهبود می بخشد.

اهدی و جنسون (2007) در مظالعه به اثر بخشی درمان روان شناختی (درمان شناختی- رفتاری و درمان هیپنوتراپی) بر درد مزمن افراد مبتلا به ضایعه نخاعی پرداختند. نتایج حاکی از ان بود که هر دو نوع درمان در کاهش درد افراد مبتلا موثر بود و پیشنهاد شده است که از این نوع درمان در کنار دارو درمانی برای افراد مبتلا به ضایعه نخاعی به کار گرفته شود.

ادامه دارد...

  پژوهش های داخلی

نتایج پژوهش رسولی زاده، قنبری هاشم آبادی و طباطبایی (1388) در زمینه تاثیر گروه درمانی با رویکرد شناختی رفتاری بر مردان وابسته به مواد افیونی با همبودی اختلال افسردگی اساسی نشان داد که استفاده از روش گروه درمانی شناختی رفتاری در درمان مبتلایان به اختلال وابستگی به مواد افیونی همراه با اختلال افسردگی اساسی موثر می باشد.

مشفقی(1388) در پژوهش خود به بررسی اثر بخشی گروه درمانی شناختی رفتاری بر افسردگی و کیفیت زندگی بیماران مبتلا به پارکینسون شهر اصفهان می پردازد. نتایج پژوهش وی نشان داد که بعد از 8 جلسه گروه درمانی شناختی رفتاری برروی بیماران پارکینسون افسردگی آنها کاهش و کیفیت زندگی آنها افزایش یافته است (001/0P<). نتایج پژوهش پدرام، محمدی، نظیری و آیین پرست (1389) نشان داد که جلسه هاي گروه درماني شناختي- رفتاري تاثيري مثبت بر کاهش اضطراب، افسردگي و افزايش اميدواري دارند و نتايج اين پژوهش ضرورت بکارگيري درمان هاي روان شناختي در كنار درمان هاي متداول دارويي براي بيماران را نشان مي دهند.

ادامه دارد...

خرید و دانلود فوری این فایل

قیمت : 39000 تومان





فروش ویژه پنج فایل دلخواه

آیا فایل های بیشتری نیاز دارید؟ ... آیا تخفیف می خواهید؟ ...

با پرداخت حق اشتراک به مبلغ 64000 تومان فایل های دلخواه خود را از این سایت دانلود کنید.

با پرداخت 64000 تومان حق اشتراک: تعداد 5 فایل دلخواه خود را از بین همه فایل های سایت انتخاب و دانلود کنید:

 

فایل های سایت عبارتند از:

 فایل مبانی نظری روانشناسی و مدیریت و... با لیست منابع

فایل مقالات پیشینه تحقیق با لیست منابع

فایل word مقالات بیان مسئله با لیست منابع

فایل word پروپوزال های باکیفیت و عالی با لیست منابع (عنوان همه پروپوزال ها)

و فایل های پاورپوینت و ...

فایل های تعریف مفهومی و عملیاتی متغیرها

 برای خرید حق اشتراک کلیک کنید...


نکته مهم: با خرید حق اشتراک تا یکسال فرصت دارید با ارسال شماره تراکنش به ایمیل زیر ده فایل را دریافت کنید.

اگر مشکلی در دریافت فایل داشتید ایمیل بزنید:

iranprojhe@gmail.com

یا در ایتا پیام بدین. ارسال مستقیم پیام در ایتا

کد فایل را حتما بفرستید

یا