قابل استفاده در: مقاله نویسی و انجام پژوهش های علمی
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 51 صفحه
کد فایل: mb 422
منظور از فرد آموزش ديده چيست؟ ديدگاه شايع در حوزه آموزش، آموزش ديدن را در خصوص كسب دانش و آگاهي، پذيرش مسئوليت، وجود همدلي و انعطاف تفسير ميكند، ضمن آنكه بعضي عنصر عدم خشونت را نيز در آن ملحوظ ميدارند.
از اين نقطه نظر ميتوان گفت كه آموزش فراتررفتن از مهارتهاي هوش سنتي و ضميمهكردن مهارتهاي هيجاني و اجتماعي يا همان مهارتهاي هوش هيجاني است(فاطمی ،1385). يكي از اصول اوليه هوش هيجاني بر اين معنا دلالت دارد كه روابط حمايتي و توأم با مهر و همدلي، پايههاي آموزش پايدار و واقعي را تشكيل ميدهند.
لحظهاي درنگ بر تجربههاي آموزشي شخصي خودمان ميتواند حقيقت بنيادين اين معنا را آشكار كند. همه ما تحت شرايط نامطلوب نيز يادگيري را تجربه كردهايم، اما مسلماً اذعان خواهيم كرد كه شرايط نامطلوب نميتوانند بهترين راه براي يادگيري پايا و ماندگار تلقي شوند.
در دهههاي 1920 و 1930م اي. ال. ثورندايك مفهوم هوش هيجاني را به صورت «توانايي فهم ديگران و رفتار مناسب در حوزه ميانفردي» كه يكي از ابعاد بهره هوشي (IQ) را تشكيل ميدهد، مطرح كرد. ديدگاه هوش اجتماعي ثورندايك در آن زمان، محبوبيت چنداني پيدا نكرد و تحقيقات زيادي به خود اختصاص نداد(فاطمی ،1385).
ادامه دارد ...