قابل استفاده در: مقاله نویسی و انجام پژوهش های علمی
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 40 صفحه
بعد از پرداخت حق اشتراک فایل شماره 485 را دانلود کنید.
اکبری و همکاران(1390) در پژوهشی با نام بررسی رابطه بین سبک های دلبستگی و میزان تاب آوری همسران جانباز که روی 60 نفر از همسران جانباز شیراز انجام شد ،نشان دادند که بین سبک دلبستگی ایمن و میزان تاب آوری رابطه مثبت و معنادار وجود دارد و بین دلبستگی ناایمن اجتنابی ومیزان تاب آوری رابطه منفی و معنا دار وجود دارد و بین دلبستگی ناایمن اضطرابی و میزان تاب آوری رابطه معنا دار وجود ندارد و سبک دلبستگی ایمن پیش بینی کننده میزان تاب آوری همسران جانبازان است و افرادی که دارای این سبک می باشند از میزان تاب آوری بیشتری برخوردارند.
احمدی طهور سلطانی و همکاران(1390) در مطالعه ای با عنوان رابطه سبكهای دلبستگی و افسردگی در دانشجویان نشان دادند، افراد غیر افسرده از سبك دلبستگی ایمن و افراد افسرده از سبك دلبستگی ناایمن دوسوگرا برخوردارند. پیوسته گر و همکاران(1391) نشان دادند، سبك های دلبستگی به ویژه سبك های دوسوگرا و ایمن می توانند آسیب پذیری روانی را در ابعاد و به درجات مختلف تبیین نمایند.
نتایج پژوهش بشارت، گلی نژاد و احمدی(1382) نیز نشان داد كه آزمودنی های دارای سبك دلبستگی ایمن نسبت به آزمودنی های دارای سبك دلبستگی ناایمن، مشكلات بین فردی كمتری داشتند. تحقیقات انجام شده، نشان می دهد که تجارب اولیه فرد با والدین و یا نوع رابطه عاطفی فرد با والدین خود در دوران کودکی می تواند روابط وی را در بزرگسالی تحت تأثیر قرار دهد(سیمپسون و رولز ، 1998 به نقل از عیدی،1383). همچنین پاره ای از تحقیقات نشانگر رابطه سبک های دلبستگی با مهارت های شخصی تاب آوری است (هازن و شیور، 1993 ؛ ساعدی، 1382).
ادامه دارد ...