موارد استفاده : منبع کمکی انجام پژوهش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 37 صفحه
شماره فایل 670
ابعاد هوش معنوی از دیدگاه سیسك و آمرام در موارد زیر خلاصه می شود: دانش درونی، شهود عمیق، شناخت خود و یكی شدن با طبیعت و جهان، توانایی حل مساله، هدایت باطنی و استفاده از سبك های تعالی مثل شهود برای حل مسائل، پذیرش و عشق یه حقیقت، زندگی كردن در تعادل همراه با روحانیت و دیدگاه سیستمی كل گرا برای دیدن ارتباط درونی میان هر چیزی و غیره. آگاهی هشیارانه و سازگاری با وقایع و تجارب زندگی و پرورش خود آگاهی از جمله عوامل اصلی رشد هوش معنوی تلقی می شوند.
وگان معتقد است هوش معنوی از طریق افزایش وسعت نظر و داشتن نقطه نظرهای مختلف، حساسیت زیاد نسبت به تجارب و واقعیاتی نظیر حالت تعالی (ماورایی) و موضوع های معنوی و فهم عمیق تر نمادها افزایش می یابد (نازل، 2004) هوش معنوی را می توان با تمرین های مختلف توجه، تغییر هیجانات و تقویت كردن رفتارهای اخلاقی افزایش داد، زمانی كه موضوعات هیجانی یا اخلاقی حل نشده باقی می مانند از رشد معنی جلوگیری می كنند.
بلوغ معنوی به عنوان یكی از جلوه های هوش معنوی، شامل درجه ای از بلوغ هیجانی و بلوغ اخلاقی (روحیه اخلاقی) و رفتار اخلاقی می شود و خردمندی و دلسوزی برای دیگران را صرف نظر از جنس، قومیت،سن یا نژاد در بر می گیرد (وگان، 2002). ..(سهرابی، 1387) و (آمرام، 2009)
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.