موارد استفاده : منبع کمکی انجام پژوهش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 46 صفحه
شماره فایل 736
تعارض در روابط زناشويي زماني به وجود ميآيد كه زوجها در زمينه همكاري و نيز تصميم هاي مشترك درجات متفاوتي از استقلال و هم بستگي داشته باشند. برخي از تعارضات و ناسازگاريها ممكن است در هر رابطهاي طبيعي باشد. اما امكان تعارض در هر انساني وجود دارد. بعضي از زوجها تعارضات بيشتري نسبت به بقيه دارند و بعضي قادرند با تعارضات به طور سازندهاي برخورد نمایند. زوجهايي كه نسبت به ديگران تعامل کمتری دارند امكان بيشتري براي جلب رضايت در روابط خود دارند.
بنابر اين امكان تعارض بيشتري نيز دارند. تعارض ميتواند عشق و حتي يك ازدواج خوب را تخريب كند. از طرف ديگر ميتواند تنشها را تسكين دهد و دو نفر را بهتر از قبل در كنار هم قرار دهد. اين امر بستگي به شرايط كلي، نوع تعارض، روشي كه بر آن تكيه ميشود و نتيجهي نهايي دارد. ناسازگاري هاي درون خانواده سبب ميشود تا روابط اعضاي خانواده به هم بخورد و از هم بگسلد و وحدت ميان اعضاي خانواده به خطر بيفتد و در نهايت منجر به فروپاشي آن گردد (باغبان و مرادی، 1382).
تعارض پديدهاي است كه همراه با عشق و به موازات آن در ارتباطات زناشويي به وجود مي آيد، به همزيستي خود در كنار آن ادامه ميدهد و گاهي همچون سرطان تمامي رابطه را فرا مي گيرد. در تمام دوران هاي تاريخ بشر، تعارض بين مرد و زن مشهود است.
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.