موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 67 صفحه
شماره فایل : 129 mg
موضوع تدوین و اجرای استراتژی رقابتی معمولاً از دیدگاه شرکتهای بزرگ، به خوبی تثبیت شده و چندبخشی دیده می شود. با این حال، دستیابی به یک مزیت رقابتی پایدار اهمیت بیشتری برای بقای شرکتهای کوچکی دارد که به تازگی کار خویش را شروع کردهاند. اگر چه تحقیقات بسیاری در خصوص چگونگی ایجاد و خلق ارزش توسط شرکتهای تازه وارد برای خودشان و نیز چگونگی معرفی محصولات توسط آنها به بازار انجام گرفته است، ولی با این حال تحقیقات بسیار کمی در خصوص به کارگیری ایده های استراتژی کلاسیک شرکتها بزرگ به شرکتها تازه وارد صورت گرفته است.
دیویس و اولسن (2008) در مقاله خویش 11 مورد از تفاوتهای متمایز بین شرکتهای بزرگ و به خوبی تثبیت شده و شرکتهای تازه وارد را در خصوص درنظرگیری ابتکارات استراتژی با نگاهی به سوق دادن شرکت به موفقیت بیشتر بیان می کنند.
این 11 مورد تفاوت متمایز کننده شرکتهای بزرگ و به خوبی تثبیت شده و شرکتهای تازه وارد به شرح زیر می باشد: 1. تواناییهای بازار 2. سایز بازار 3. دستیابی به منابع 4. وجود محدودیتها 5. برخورداری از دیدی مناسب نسبت به رقبا 6. انتظارات سرمایه گذاران 7. تحمل ریسک سرمایه گذار/سهامدار 8. پروسهها و فرآیندها 9. مدیریت پروسهها، روشها و تکنولوژیهای شرکت 10. ارجحیتها و اولویتها 11. افق زمانی برای رسیدن به دستاوردها این یک اصل به خوبی پذیرفته شده است که یک استراتژی رقابتی تک و فردی به طور ذاتی بر دیگر استراتژیهای رقابتی، برتری دستیابی و ایجاد بازدهیهای بالا برای سهامداران را ندارد.
در حالیکه شرکتهایی مانند Hyundai، Dell، Wall-Mart، Days Inn توانسته اند با موفقیت به رقابت در ایالات متحده توسط دنبال کردن استراتژی هزینههای پایین بپردازند و در مقابل شرکتهای Porsche، Apple، Target و Ritz-Carlton توسط دنبال کردن استراتژیهای متمایز سازی برتر به موفقیت در بازار دست می یابند. با این حال، تمامی این مثال ها یک وجه مشترک دارند: این ها، شرکتهای بالغ هستند.
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.