قابل استفاده در: مقاله نویسی و انجام پژوهش های علمی
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 34 صفحه
کد فایل: mb 381
مجموعهاي از شيوههاي مقابلهاي را در بر مي گيرد كه اگر چه براي تغيير منبع فشارها و بهبود احساسات ناشي از موقعيت فشارزا به كار گرفته ميشوند ولي متأسفانه اين شيوه وضع را بدتر ميكنند و لذا نميتوان از اين عوامل مقابلهاي به مهارت مقابلهاي تعبير نمود، اين مقابلهها عبارتند از:
1- تفكر غیرمنطقی: در اين حالت فرد به طور غيرواقع گرايانهاي به موارد منفي مشكل تأكيد كرده و مشكلات را بيشتر از آن چه هست و به صورت غيرقابل حل ارزيابي ميكند (پي ستين، ميير، ۱۹۸۹؛ به نقل از عليمحمدي، ۱۳۷۱). 2- پرداختن به احساسات دردناك از طريق تفكر آرزومندانه:
اين مقابله شيوهاي براي خنثي كردن آن چه اتفاق افتاده ميباشد. اين افكار نوعاً با عبارتي از قبيل: اگر فقط ... يا اي كاش حقيقت نداشته باشد كه ... شروع ميشود. گاهي اوقات اين افكار به شكل آن چه بايد، اتفاق ميافتاد، اگر فقط... يك روش مقابلهاي مسكن براي طفره رفتن موقتي از رنج ناشي از حقيقت است، زيان اين حالت آن است كه هيچ مقدار از آرزوها جاي حقايق را نخواهد گرفت و دير يا زود واقعيت چهره خود را نمايان خواهد كرد.
در اين حالت زمان و فرصتي كه ميتوانست براي يافتن راههاي جديد مواجهه با واقعيت و مشكل اتفاق افتاده مورد استفاده قرار بگيرد به هدر ميرود (پاري، ۱۹۹۱).
ادامه دارد ...