موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 66 صفحه
شماره فایل : 144 mg
ساختار وفاداری كه مدل پژوهش بر مبنای آن بنا شده توجه كمیاز سوی محققان بازاریابی به خود جلب كرده از این رو جاکوبی و چستنات(1978) سلسله مراتب اثرات وفاداری را ارائه نموده اند. الیور(1997) این چارچوب را با توضیح مراحل آغاز شكل گیری وفاداری و وفاداری شناختی بر اساس اعتماد مربوط به برند، گسترش داده است. الیور بیان كرد كه وفاداری شناختی میتواند ضعیف باشد، زیرا تركیبی از عقایدی است كه موضوع رفتارهای رقابتی و بحثهای متقابل است.
اگر این مطالعات برای رضایت مندی پردازش شود، میتواند نگرش مثبتی براساس "رضایت تجمعی مورد استفاده در موقعیت مناسب" ایجاد كند (سایونهان و دیگران، 2008). با توجه به این موارد باید اذعان نمود که مصرف كننده برای خرید مجدد خود در رفتارهای هماهنگ با برند درگیر میشود (برای مثال، دهان به دهان). این خواست و اراده وفاداری كرداری یا نیت را بیان میكند كه بیشترین بخش مطالعات وفاداری خدمات را تشكیل میدهد. در پایان زمانی كه نگرشها و نیات تبدیل به عمل میشوند، این منجر به شكل گیری وفاداری رفتاری درست در مقابل نادرست میشود. همانطور كه توسط الیور(1997) مطرح شد انتظار میرود وفاداری خدمات یك ساختار پی در پی (متوالی) را نشان میدهد.
2-2- بخش دوم: چارچوب نظری تحقیق پژوهشگر با توجه به مطالعات قبل و استفاده از مدل سایونهان متغیرهای مؤثر بر وفاداری خدمات را معرفی میکند. در این بخش از مبانی نظری تحقیق، به بررسی و تبیین این عوامل پرداخته شده است.
- عدالت در خدمات عده ای از پژوهشگران استدلال کردهاند که افراد تبادل بین خودشان و دیگر گروهها را تجزیه و تحلیل میکنند تا حدود عادلانه یا منصفانه بودن آن را تعیین کنند. نظریه عدالت بیان میکند که افراد نسبت ستادهها و دادههای خود را با نسبت ستادهها و دادههای دیگری در یک مبادله مقایسه میکنند.اگر شخص دریابد که نسبت او در مقایسه با دیگر اعضا و مبادله نامساعد است احساس بیعدالتی میکند.
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.