موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 49 صفحه
شماره فایل : 298 mg
اساس كارت امتيازى متوازن بر پايه يك راهبرد سنجش استوار است كه دارايى هاى نامشهود را هم دربرمى گيرد. دارايى هاى نامشهود يك تشكيلات ممكن است شامل؛ مهارت ها و معلومات كاركنان، فناورى اطلاعات كه از كاركنان پشتيبانى و ارتباط شركت را با مشتريان و فروشندگان برقرار مي كند و محيط كارى كه مشوق نوآورى ها، حل مشكلات و بهسازى است، مى باشد.
كارت امتيازى متوازن معرف مجموعه اى از هدف ها و فعاليت هاى كوتاه مدت يا محرك هاست كه وجه تمايز يك شركت با شركت هاى رقيب است و در درازمدّت، موجب ايجاد مشترى و ارزش يا نتايج مطلوب مى شود. كارت امتيازى متوازن، اين كار را با به كارگيرى روش برخورد از بالا به پايين از طريق اندازه گيرى يا سنجش عملكرد از چهار وجه به شرح زير انجام مى دهد: الف- وجه مالى؛ ب- وجه مشترى؛ ج- وجه فرآيندهاى داخلى؛ د- وجه يادگيرى و رشد . ديدگاه هاى مالى و مشترى مدارى، نشان دهنده نتايج مورد نظر و ديدگاه هاى فرآيند داخلى و يادگيرى و رشد،
نشان دهنده محرك هاى تغيير است. در روش برخورد از بالا به پايين، ديدگاه هاى مالى اولين سطحى است كه مورد بررسى قرار مى گيرد. يك شركت در نهايت خواهان دسترسى به نتايج مالى مى باشد (سطح اول)، كه براى دستيابى به اين نتايج بايستى از رضايت و حمايت مشتريان خود برخوردار بود و محصولي با كيفيت مناسب را در زمان و با قيمت مناسبى در اختيار مشترى قرار دهد (سطح دوم)، براى رسيدن به نتايج مورد انتظار، در سطح مشتريان بايستى فرآيندهاى داخلى خود را تصحيح، توسعه و كنترل كرد.
(سطح سوم ) و براى رسيدن به نتايج مورد انتظار در سطح فرآيندها بايد يادگيرى سازمانى را تقويت و كنترل كرد و به تقويت نرم افزارها و سخت افزارها و مهارت و دانش كاركنان پرداخت (سطح چهارم).
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.