قابل استفاده در: مقاله نویسی و انجام پژوهش های علمی
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 36 صفحه
کد فایل: mb 358
هر هیجان شامل شناختها، اعمال و احساسات میباشد و تماميهیجانات این مراحل را طی میکنند. 1ـ احساس درونذهنی 2ـ تحریک دستگاه خودکار 3ـ ارزیابی شناختی از موقعیت 4ـ ابراز هیجان 5ـ واکنش عمومی 6ـ گرایش عملی که مقدار هیجانی که از احساسی ناشی میشود و به صورت رفتار خاصی بروز میکند به تجربه فرد بستگی دارد (اتکینسون ، 1983). مهمترین چیزی که تاکنون درباره هیجان گفته شده این است كه، تا وقتی کسی هیجان را تعریف نکرده فکر میکند معنای آن را میداند ( كالات ، 2007).
نظم هيجانی
نظم هيجانی به فراخوانی افکار يا رفتارهايي اطلاق ميشود و در این مورد که افراد درچه زمانی هیجان داشته باشند و چگونه آن هيجانها را تجربه يا ابراز کنند، تاثير ميگذارد(ريچارد و گروس ، ٢٠٠٠). مطابق نظريه تعاملی- تحولی (بک،١٩٩٤)؛ به نقل از امونزوکلبی، (١٩٩٥)، نظم هيجانی، شامل توانايي انتقال درست حالتهاي عاطفی شخص به ديگران است.
بيش از نيمياز اختلالهای غير اساسی مربوط به محور و همه اختلالهای شخصيتی محور طبقه بندی تشخيصی و آماری اختلالهای روانی انجمن روانپزشکی آمريکا شامل برخی بد نظميهای هيجانی هستند، به عنوان مثال اسکينروفرنی نوع آشفته به وسيله پاسخهای هيجانی نامناسب و اختلال شخصيت هيستریایی به وسيله هيجان افراطی مشخص ميشوند(گروس و لونسون، ١٩٩٧).
ادامه دارد ...