موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 62 صفحه
شماره فایل :: 584 mg
به طور کلی، سیستمهای مدیریت دانش باید به همه افرادی كمك كند که در فرآیندهای ادراک، ارزیابی و سازماندهی کار مشارکت دارند. از جملة این افراد عبارتند از: کارکنان جدید سازمان مدیران، تحلیلگران سیستم، مشتریان و تهیهکنندگان مواد اولیه که در فرایندهای کاری کل سازمان مشارکت میكنند.
با توجه به این مبحث، الزامات اجرایی مدیریت دانش عبارتند از: 1. تأکید بر روی مفاهیم: سیستم مدیریت دانش باید مفاهیمی را تعریف كند که برای توصیف و تحلیل سازمان مورد نیاز است. مفاهیمی از قبیل: استراتژی سازمان، واحد سازمانی، فرایند کسب و کار و .... باید توجه داشت که مفاهیم سازمانی جدای از یکدیگر قابل تعریف نیستند. بر خلاف سیستمهای اطلاعاتی سنتی، سیستمهای مدیریت دانش باید اجازه دهند سؤالاتی دربارة مفاهیم سازمانی پرسیده شود. سؤالاتی مانند: فرایند کاری چیست؟ مفاهیمی که فرایندهای کاری جدید را تعریف میکنند، کدامند؟
مفاهیم سازمانی مربوط به استراتژی رهبری هزینه، کدامند؟ 2. استفاده مجدد از دانش موجود: اگر چه اصطلاح واحدی برای توصیف دانش سازمانی وجود ندارد، اما تعدادی مفاهیم دقیق و مستند در این رابطه وجود دارند. یک سیستم مدیریت دانش باید یک مجموعة کامل از دانش موجود را ایجاد كند. این کار دلایل گوناگونی دارد از جمله: استفادة مجدد از دانش نه تنها به لحاظ اقتصادی کار مفیدی است بلکه این کار میتواند به بهبود کیفیت محتوای سیستم مدیریت دانش نیز کمک کند و علاوه بر این، انجام چنین کاری، باعث بهبود ارتباط بین افراد میشود.
3. مدیریت دانش امری پایانناپذیر: ممكن است مدیران دانش مدار احساس كنند كه اگر آنها تنها میتوانستند دانش موجود در سازمان خود را تحت نظارت درآورند، كار خود را با اثربخشی انجام میدهند. فناوری جدید، رویكردهای مدیریتی نو و اهمیت مشتری همیشه باید در مدیریت دانش مدنظر قرار گیرند.
شركتها، راهبردها، ساختارهای سازمانی و كالا و خدمـــــات خود را تغییر میدهند و به تغییر مداوم این عوامل بر اساس نیازهای محیطی تأكید دارند. مدیران جدید، نیازمند دانش جدید هستند.
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.