موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 32 صفحه
شماره فایل : 132 mg
با پیچیده ترشدن وضعیت کسب و کارها و نوآوري هاي جدید در فرایندها و محصولات و همچنین وجود رقابت شدید بین شرکت ها، این پرسش ها در ذهن بازاریابان و مدیران شرکت ها مطرح می شود که مشتریان آنها چه نیازهایی دارند؟ خواسته هاي آنان چیست؟ رقباي آنها کدامند؟ چگونه می توان سازمان را در مقابل بازار هوشیار نمود؟ چگونه می توان نیازها و خواسته هاي مشتریان را به گونه اي بهتر از رقبا برآورده نمود؟ بهترین روش برآوردن نیازهاي مشتریان چیست؟
چگونه می توان بهترین بازده و عملکرد مطلوب را از قابلیت هاي بازاریابی و دارایی هاي بازاریابی به دست آورد؟ (حمیدي زاده و همکاران، 1391). سازمان ها همواره به دنبال اين مهم بوده اند كه بتوانند در محيط رقابتي، از طريق فرآيندهاي عملياتي خود به خلق ارزش برتر براي مشتريان بپردازند.
واحدهاي بازاريابي و فروش، به عنوان دو ركن اساسي سازمان، نقش بسزايي در اين ارزشآفريني بازي مي كنند (نجمي و همکاران، 1391). شركت هاي توليدي براي حضور بهتر در بازار به يك نظام اثربخش در فعاليت هاي بازاريابي خود نياز دارند (شافعي، 1391). به طور کلی، بازاریابی علم میان رشته اي است که وام دار بسیاري از علوم مثل اقتصاد، روانشناسی، جامعه شناسی و مدیریت است (حسینی و همکاران، 1391).
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.