موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 50 صفحه
شماره فایل : 697 mg
برخی از ویژگیهای بازاریابی رابطهای عبارتند از: همدلی، اعتماد، دیدگاه بلندمدت و مشارکتی، همبستگی، ارزشهای مشترک، عمل متقابل و ارتباطات 1. همدلی همدلی، یک بعد از روابط تجاری است که به هر دو طرف رابطه امکان میدهد تا موقعیت موجود را از دید طرف دیگر، مورد بررسی قرار دهند. در واقع، همدلی عبارت است ازدرک خواستهها و اهداف طرف دیگر رابطه. برای تقویت روابط، وجود همدلی یک شرط ضروری میباشد.
2. اعتماد از مهمترین اجزای بازاریابی رابطهای اعتماد است، اعتماد به عنوان تمایل به تکیه بر شریک مبادله که مورد اطمینان است، تعریف شده است. اعتماد، بعدی از روابط تجاری درنظر گرفته میشود که تعیین کنندهی سطحی است که در آن هر یک از طرفین احساس میکنند که میتوانند به درستی به وعدههای طرف مقابل اعتماد کنند و این زمانی شکل میگیرد که ارزشهای دریافت شده با تعهدات برابری داشته باشند. اعتماد با اجزای دیگر پیوند خورده است که نتیجهی آن، به وجود آمدن همکاری، ارتباطات و چانه زنی میباشد. واضح است که هرچه سطح اعتماد بین مشتری و عرضه کننده بالاتر باشد، احتمال ایجاد رابطهای بلندمدت یا متوالی، نیز بیشتر است.
عدم صداقت و وانمود کردن به همبستگی و همدلی، باعث از بین رفتن اعتماد خواهد شد که در این صورت، شرط لازم برای بقای رابطهی بلندمدت با مشتری وجود نخواهد داشت. تعهد و اعتماد در فرآیند ایجاد روابط بازاریابی مشارکتی، متغیرهای کلیدی و اساسی هستند. همکاری و مشارکت به وسیلهی مجموعهای از عوامل در ساختار بازار تحت تاثیر قرار میگیرد. عوامل نظیر: قیمت محصولات، هزینه های فسخ معامله و مزایای متقابل از طریق تاثیر در میزان تعهد به روابط بر میزان مشارکت نیز تاثیر میگذارند (رضایی و الهی راد، 1387، ص 95)
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.