تعدادی از متغیرهای اجتماعی جمعیت شناختی با اختلال های اضطرابی مرتبط می باشد. عوامل ذیل به طور مداوم مرتبط با همه گیری بالا بوده اند.
تعدادی از متغیرهای اجتماعی جمعیت شناختی با اختلال های اضطرابی مرتبط می باشد. عوامل ذیل به طور مداوم مرتبط با همه گیری بالا بوده اند. جنسیت: یافته این گونه نشان داده اند که زنان همه گیری بالاتری در اختلال های اضطرابی دارند. تفاوت های جنسیتی به طور خاص در هراس خاص و گذرهراسی دیده می شود. وضعیت تاهل: پاسخ دهندگان متاهل همه گیری پایین تری نسبت به پاسخ دهندگان بیوه، مطلقه، و مجرد دارند. در این رابطه ممکن است این گونه فرض شود که افراد با اختلال های اضطرابی به سختی می توانند یک رابطه عاطفی را شروع کنند و یا ادامه بدهند. از دست دادن رابطه، به نظر می رسد یک عامل خطر برای اختلال های اضطرابی است. اشتغال: بیکاری، خانه دار بودن، و نداشتن هیچ شغلی با همه گیری بالا مرتبط می باشد.
تحصیلات: تحصیلات پایین تر با اختلال های اضطرابی مرتبط می باشد. موقعیت مالی: درآمد پایین با همه گیری بالاتر اختلال های اضطرابی مرتبط می باشد (میشل، زتچ، مارگراف، 2007). خلاصه : در این مقاله پژوهشی به تفضیل ادبیات پژوهشی مرتبط با اختلال های اضطرابی و مفهوم شیوع شناسی اختلال های روانپزشکی از جمله اختلال اضطرابی؛ مورد بررسی قرار گرفت. به این منظور ابتدا مبانی نظری اختلال های اضطرابی مورد بحث قرار گرفت و ملاک های تشخیصی هرکدام از اختلال های اضطرابی مطابق طبقه بندی DSM-5 مورد ملاحظه قرار گرفت. درباره مفهوم شیوع شناسی نیز به تعریف این مفهوم پرداخته شد و شیوع شناسی اختلال های روانپزشکی، از جمله اختلال های اضطرابی مورد بررسی قرار گرفت. در انتها مشخص شد که اختلال های اضطرابی یکی از همه گیرترین انواع اختلال های روان شناختی می باشد و حضور اختلال اضطرابی و یا حتی علایم اضطرابی، با کاهش معنادار کیفیت زندگی و همچنین عملکرد اجتماعی و شغلی همراه می باشد.