قابل استفاده در: مقاله نویسی و انجام پژوهش های علمی
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 63 صفحه
کد فایل: mb 473
مطالعات نشان داده است كه بين استرس زناشويي و مهارت زندگي و رضايتمندي زناشويي رابطه منفي و مستقيمي وجود دارد ( ويلسون ، 2007 )، رضايتمندي جنسي و كيفيت زناشويي در ازدواج هاي پيشين با يكديگر در ارتباط هستند.مطالعات قبلي بيان كردند كه استرس مرتبط با زمان با هم بودن به طور منفي بر رضايتمندي زناشويي اثر مي گذارد.
بنابراين اگر زوجين پيشين، زمان باهم بودن به شيوه هاي غير جنسي رضايت بخش تري را بگذرانند، زمان با هم بودن جنسي آنها رضايتبخش تر خواهد شد (ويلسون، 2007) همچنين محققان اشاره كردند كه در ازدواج هاي پيشين، حداقل يكي از زوجين بازنشسته كه اغلب، زوجين را قادر مي كند تا بيشتر از زوجين جوان تر، زمان با هم بودن را صرف كنند و اين افزايش زمان با هم بودن مي تواند هم اثرات مثبت و هم اثرات منفي بر زوجين پيشين داشته باشند. به نظر مي رسد سطح رضايتمندي زناشويي با زمان با هم بودن معنادار تر از زمان باهم نبودن باشند (ديوي و زينواكز ، 2004 ) .
بنابراين همچنان كه زوجين پيشين به مرحله بازنشستگي پيش مي روند آنها بيشتر با زمان باهم بودن سازگار مي شوند وبراي افزايش زمان باهم بودن به صورت رضايت بخش تلاش مي كنند تا ازاثرات منفي بر ازدواج و روابط جنسي خود اجتناب ورزند ( ويلسون، 2007 ) . يك روش مورد استفاده در مطالعه ي استرس زناشويي و رضايت زناشويي، مشاهده ي تعاملات رفتاري بين همسران است.
تعداد زيادي از مطالعات رابطه بين الگوهاي حل مساله شوهران و زنان در رابطه با استرس يا رضايتمندي زناشويي را مورد بررسي قرار داده است .
در اين مطالعات دريافتند تعاملات زوجيني كه از نظر روابط زناشويي آشفته بودند تلاش هاي كمتري در حل مشكلات و مسائل به وجود آمده مي كردند و رفتارهاي غير كلامي و عاطفي منفي بيشتري داشتند و برانگيختگي فيزيولوژيكي بيشتري در تعاملات نسبت به زوجين غير آشفته داشتند.
ادامه دارد ...