موارد استفاده : منبع کمکی انجام پژوهش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 61 صفحه
شماره فایل 644
فناوری اطلاعات وارتباطات (ICT ) از تعاملات سه بخش متمایز کامپیوتر، اطلاعات وارتباطات مخابراتی حاصل می شود . بخش کامپیوتر به عنوان سخت افزار وتامین کننده تجهیزات و ادوات لازم جهت (ICT) درنظر گرفته می شود . داده ها واطلاعات به عنوان ضمیر سایر و مواد اولیه در درون شبکه به جریان در میآیند.
ارتباطات مخابراتی بخش سوم می باشد که وظیفه برقراری ارتباط بین دو بخش دیگر را برعهده دارد. آنچه که در نهایت است تلفیق سه بخش بدست می آید اطلاع رسانی نامیده می شود که درحوزه های مختلف مورد استفاده قرارمی گیرد . این مقوله درزمینه اشتغال نیز می تواند مورد توجه قرار گیرد زیرا همان طور که در طرح ملاحضه می شود (IT) و (ICT) دارای رابطه نزدیک ومنطقی با یکدیگرند دراغلب نقاط توسعه یافته ودرحال توسعه دنیا یکی ازحوزه های مهم توسعه ای اشتغال وفعالیت درحوزه ارتباطات واطلاعات است .که درپی آن اصطلاح جدید کاربران دانش ( فکری) بوجود آمده است .
این افراد کسانی هستند که با استفاده از اطلاعات وارتباطات به پردازش وتولید محصولات اطلاعاتی می پردازند که درهمه حوزه ها اعم از اقتصادی ،صنعتی ، کشاورزی ، اجتماعی ،فرهنگی و... بکار گرفته می شود. وبه همین دلیل است که اصولاارتباطات واطلاعات باعث اشتغال زایی درابعاد بالا می گردد.
دراین راستا کشور هندوستان توانسته است با توسعه تکنولوژی اطلاعات وارتباطات بخش اعظمی ازخدمات شرکتهای معروف دنیارا با توجه به هزینه های بسیار پایین کارمزد و دستمزد به سوی این کشور سوق دهد. بعنوان مثال تمامی حسابهای خدمات بانکی شرکت سوئیس ایربا هزینه بسیار پایین در بمبئی انجام می شود واز طریق(ICT) به سایر شبکه های اروپایی انتقال می یابد .
هندوستان ازجمله کشورهایی است که در سیاست گذاری ها،اشتغال کاستن ازبحران بیکاری،رونق بخشیدن به امرزیرساختها وشبکه های ارتباطی را پیوسته با اهمیت زیاد در دستور کار دولت خود قرارداده است. علاوه بر آن نرخ رشد اشتغال دربخش (ICT) دراکثرکشورهای صنعتی و برخی ممالک درحال توسعه سرعت درحال افزایش است .
در ایرلند نرخ رشد میانگین سالیانه اشتغال (ICT) ملی دوره 99-1992میلادی برابر با 18٪ بوده است، میانگین سهم اشتغال (ICT) درکل اشتغال در 15کشور عضو اتحادیه اروپا 3/9درصد است. این سهم درکشورهای کمتر توسعه یافته به حدود1درصد مجموع اشتغال می رسد . (اسپی سی , گلدینگ و رای 2003, ص 63)
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.