موارد استفاده : منبع کمکی انجام پژوهش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 62 صفحه
شماره فایل 696
در بحث خشونت علیه زنان، موضوع اصلی پیامدها و تبعات ناشی از آن است که متأسفانه به دلیل نامرئی بودن موارد آن و در دسترس نبودن آگاهی ها و آمارهای دقیق، نمی توان نتایج این جنایت بزرگ را تحلیل کرد. با این حال بحث عوارض خشونت را می توان به دو دسته ی کلی عوارض جسمانی و عوارض روانی تقسیم کرد:
عوارض جسمانی خشونت: این عوارض که نسبت به عوارض روانی بارزتر و عینی تر هستند، از طیف وسیعی برخوردارند که در زیر به برخی از این موارد اشاره می شود:
قتل: مطالعات متعددی گزارش کرده اند که در بسیاری از موارد قتل زنان توسط شریک زندگی کنونی و یا قبلی شان صورت گرفته است. در یک مطالعه که در زیمبابوه روی گزارش های 249 دادگاه صورت گرفته، مشخص شده است که 59 درصد از موارد قتل زنان توسط شرکای زندگی قربانی ها انجام گرفته است.
صدمات جدی:
صدمات حاصل از سوء استفاده جنسی و فیزیکی در زنان ممکن است بسیار جدی باشند. طیف این ضایعات از کوفتگی و کبود شدگی و شکستگی تا ناتوانی های مزمن متغیر است و درصد بالایی از این موارد احتیاج به درمان طبی دارند.
صدمات دوران بارداری: تحقیقات اخیر مشخص ساخته اند که خشونت در طی دوران بارداری به عنوان یک خطر برای سلامتی مادر و جنین او محسوب می شود.
2 حاملگی زودهنگام و ناخواسته:
خشونت علیه زنان ممکن است منجر به حاملگی ناخواسته شود. این امر ممکن است از طریق تجاوز و یا اجازه ندادن به زنان برای استفاده از روش های جلوگیری از بارداری انجام گیرد.
بیماری های مقاربتی، شامل HIV/AIDS: همانند بحث حاملگی ناخواسته، زنان مستعد ابتلا به بیماری های مقاربتی هستند، چرا که نمی توانند به کارگیری روش های محافظتی را با شرکای زندگی خود در میان بگذارند. محققین تایلندی گزارش کرده اند که یک دهم قربانیان تجاوز دچار بیماری های مقاربتی هستند.
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.