موارد استفاده : منبع کمکی انجام پژوهش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 37 صفحه
شماره فایل 704
کوب (1976)حمایت را بعنوان اطلاعاتی می داندکه افراد را به باور کردن ایم مطلب که آنهامورد علاقه اطرافیان بوده ودوست داشتنی وقابل احترام هستند ودریک شبکه ارتباطی دوجانبه سهیم هستندرهبری می کند(ارژنگی،1382). ساراسون (1989)معتقداست این احساس که دیگران آدم را دوست دارند،برایش ارزش قائل هستندوآماده اندتا درصورت لزوم به اوکمک کنندوپشتوانه عاطفی اوباشندمفهوم حمایت اجتماعی است.
برونر (1989)حمایت اجتماعی را مجموعه ای از اطلاعات می داند که اعتقادات افراد را درمورد ماهیت حمایت شکل می دهد وبه زعم وی حمایت عاطفی بیانگراعتقاد فرد مبنی برمورد علاقه وتوجه دیگران واقع شدن وحمایت عزتی،احساس مورد احترام بودن ازسوی سایرین است وی شکل دیگری از سومین نوع حمایت را به واسطه عضویت درگروه خاص وتعهدات متقابل اعضای گروه نسبت به یکدیگر می داند.(برکوتیس،1987،ترجمه فرجادومحمدی اصل،1387).
گروه مبین مجموعه افرادی است که نیازمندی دو وابستگی های متقابل خود را به نحوی از انحاء برطرف می کنند.گروه ها برحسب معیارهای گوناگون متنوعد.اعضاء ممکن است کاملا وابسته به گروه بوده یا نسبت به آن احساس استقلال کنند.خواهان تعلق گروهی بوده یا خواستار جدا شدن از آن باشند.
همدیگر را بعنوان اعضای یک خانواده خوشبخت تلقی کرده یا اشتراک محدودی با دیگران در خود بیابند.هر فرد در گروه شایدپایگاهی مشابه دیگران داشته یا برخی برتر از وی باشند.اعضا ممکن است بطور متفاوت عمل کرده یا اینکه در مجموعه یکسانی از وظایف لا یتغیر انجام وظیقه نمایند.پیوند گروهی به تجانس می انجامد،جاذبه گروه برای اعضاء انها را به توسعه اهداف ونگرش های مشترک می کشاند اما با این حال همه اعضا به یک طریق کنش نمی کنند برخی اعضا تعلق خاطر بیشتری به اعمال گروه ورزیده ،درحالیکه ممکن است دیگران درصدد کسب احساسات خوشایند از عضویت گروهی باشند.
ساختار گروه بستگی به روابط نسبتا پایدار میان اعضای گروه داردکه می توانددر نتیجه اجرای نقش های اعضا در طول زمان تغییر یابد.ساختارگروه هم چنین برحسب روابط رسمی وغیر رسمی اعضا در حال تغییراست(احمدی،1382).
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.