موارد استفاده : منبع کمکی انجام پژوهش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 20 صفحه
شماره فایل 841
مطالعات دارو شناسی هنوز موفق به شناسایی داروئی که به بهبود قطعی در علائم هسته ای بی استهایی روانی شود موفق نشده اند. بعضی از گزارش ها استفاده از سیپروهپتادین، داروئی با خواص آنتی هیستامینی و آنتی سروتونرژیک، را در نوع محدود کننده بی اشتهایی روانی تایید کرده اند. گزارش شده است که آمی تریپ تیلین در درمان مبتلایان به بی اشتهایی روانی اثرات مفیدی دارد. داروهایی نظیر کلومیپرامین، پیموزاید و کلرپرومازین طبق گزارش ها، افزایش وزن کم و بیش به وجود آورده اند.
آزمایش با فلئوکزتین در بعضی گزارش ها موجب بالا رفتن وزن شده و داروهای سروتونرژیک در آینده ممکن است نتایج مثبت نشان دهند. در بیماران مبتلا به بی اشتهایی روانی که دچار افسردگی هم هستند، اختلال افسردگی باید مداوا شود در مورد ضد افسردگی های سه حلقه ای، به دلیل استعداد مبتلایان به بی اشتهایی روانی به سقوط فشار خون، آریتمی قلبی و دزهیدراتاسیون، استفاده از این داروها در مورد بی اشتهایی روانی توام با افسردگی جای نگرانی وجود دارد.
با تثبیت وضعیت تغذیه ای خطر اثرات جانبی جدی سه حلقه ای کاهش می یابد. معهذا در بعضی از موارد افسردگی با افزایش وزن و طبیعی شدن وضع تغذیه بهبود می یابد(سادوک و سادوک، 2010، ترجمه پور افکاری ، 1390).
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.