موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 36 صفحه
شماره فایل : 37 mg
پنج مرحله در فرآیند سرمایه گذاری عبارت است از(جعفری، 1387): 1) تدوین خط مشی سرمایه گذاری مرحله اول، تدوین خط مشی سرمایه گذاری، شامل تعیین هدفهای سرمایه گذاری و مبلغ سرمایه گذاری است. چون در استراتژی سرمایه گذاری ارتباط مثبتی بین ریسک و بازده وجود دارد سرمایهگذار نمیتواند، قاطعانه ادعا کند که در سرمایه گذاری بازده زیادی بدست میآید.
آنچه که سرمایهگذار باید بداند این است که هدف وی در جهت حداکثر نمودن بازده باتوجه به ریسک میباشد. هدفهای سرمایه گذاری باید بر حسب ریسک و بازده بیان شود. این مرحله در فرآیند سرمایه گذاری شامل داراییهای مختلف مالیای است که باید در سبد سرمایه گذاری قرار گیرد. انتخاب داراییهای مالی بر اساس هدف های سرمایه گذاری، مبلغ سرمایه گذاری و وضعیت مالیاتی سرمایهگذار خواهد بود. برای مثال، شرکت هایی که از پرداخت مالیات معاف هستند (مثل صندوقهای بازنشستگی در امریکا) اقدام به خرید اوراق بهادار معاف از مالیات (مثل اوراق قرضه شهرداریها) نماید.
خط و مشی سرمایه گذاری شالوده سرمایه گذاری میباشد، بدون آن سرمایهگذاران نمیتوانند تصمیمگیری نمایند. با وجود این، اغلب سرمایه گذاران توجهی به خط و مشی سرمایه گذاری ندارند. 2) تحلیل اوراق بهادار دومین مرحله در فرآیند تصمیمگیری تحلیل اوراق بهادار میباشد. تحلیل اوراق بهادار شامل ارزیابی ورقه بهاداری خاص یا گروهی از اوراق بهادار در بین مجموعه وسیعی از دارایی های مالی میباشد. یکی از دلایل ارزیابی اوراق بهادار، شناسایی اوراقی است که به نظر میرسد قیمت بازار آن با قیمت ذاتی آن تفاوت دارد. روشهای زیادی برای تحلیل اوراق بهادار وجود دارد.
با وجود این، بسیاری از این روشها در یکی از دو طبقه؛ تحلیل فنی وتحلیل بنیادی قرار میگیرند. تحلیلگری که از بررسی روند قیمتها در گذشته جهت تحلیل اوراق بهادار استفاده میکند تحلیلگر فنی، و استفادهکنندگان از روش بنیادی را بنیادگرا مینامند.
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.