موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 62 صفحه
شماره فایل : 172 mg
هوش مصنوعی اختصارا روشی است در جهت هوشمند ساختن کامپیوتر. این منظور زمانی برآورد میشود که ما قادر باشیم چگونگی تفکرانسان در زمان تصمیم گیرییا حل مساله را بررسی کرده و آن را پس از تقسیم بندی به مراحل پایه ای در قالبیک برنامه کامپیوتری ارائه نمائیم. هوش مصنوعی وسیله ایست ساده و سازمانیافته برای طراحی برنامههای تصمیم گیری پیچیده. فکر انسان می تواند اطلاعات را بدون تغییر در روند کار مغز و بدون ایجاد اختلال در اطلاعات ذخیره شده قبلی جذب نماید.یک برنامه هوش مصنوعی نیز مشابه این روش کار میکند. روشهای هوش مصنوعی اجازه می دهند تا ساختاریک برنامه به گونه ای باشد که هر بخش آن مجزا بوده و مشخص کنندهیک گام به سوی حلیک مسالهیایک سری از مسائل باشد.
هر بخش از برنامه مانند قسمتی از اطلاعات مغز انسان میباشد اگر این اطلاعات دچار اختلال شود، مغز می تواند به طور خودکار رویه تفکرش را به گونه ای تغییر دهد تا واقعیتهای جدید را تنظیم نماید. برای این کار نیاز نیست تمامی پیش آگاهیهاییک فرد مورد بررسی قرار گیرد. بلکه کافی است تنها اطلاعات بخشهایی که مربوط به این تغییر میشوند استفاده گردد.یک برنامه استاندارد می تواند از پس تمامی قابلیتهای هوش مصنوعی برآید، ولی نمی تواند مثل آن سریع و راحت باشد. هوش مصنوعی در مواردی همچون بازیها، اثبات تئوریها، حل مسائل روزمره و عمومی، ادراک توسط کامپیوتر، فهم زبان طبیعی و حل مسائل خاص و تخصصی کاربر دارد(عربانی،1385). در طی دهه اخیر شاهد حضور موفق شبکههای عصبی مصنوعی بوده ایم.
ایده آموزش برای حل مسائل شناسایی الگوهای پیچیده با استفاده از دیدگاه عاملهای داده هوشمند برای محققان دانشگاهی بسیار چالش انگیز شده است. شبکههای عصبی ابزار محاسباتی ساده ای برای آزمون دادهها و ایجاد مدل از ساختار دادههاست. دادههایی که برای ایجاد مدلها استفاده میشوند، به دادههای آموزشی مشهور هستند. هر گاه شبکه عصبی از دادههای آموزش براییادگیری الگوهای موجود در دادهها استفاده کند، می تواند آنها را برای دستیابی به خروجیها و نتایج مختلف به کار بگیرد(سرفراز و افسر،1384).
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.