موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 68 صفحه
شماره فایل : 193 mg
مدیریت استعداد این اطمینان را به وجود میآورد که هر یک از کارکنان، با استعدادها و مهارتهای ویژه در شغل مناسب قرار گرفتهاند، به علاوه مزایای جبران خدمت، منصفانه و عادلانه است. همچنین مسیر شغلی آنان شفاف است و به عنوان یک عامل تحریک فزاینده برای فرصتهای شغلی بهتر، درون و بیرون سازمانی، عمل میکند. مدیریت استعداد، فرآیندها و ابزارهای مناسبی را برای حمایت و توانمندسازی مدیران فراهم میآورد.
از این راه آنها در مییابند که از کارکنان خود چه انتظارهایی باید داشته باشند، ک این امر موجب بهبود روابط کاری میشود. در نتیجه سازمان با سرمایهگذاری در مدیریت استعداد از یک سو، از نرخ بازگشت سرمایه بالا برخوردار میشود و از سویی دیگر، مجموعه استعدادهای گوناگون را در سازمان خواهد داشت. در چنین شرایطی سازمان از مزایای نیروی کار چابک و با انگیزه بهره میبرد، که این خود بهرهوری سازمانی را بهدنبال خواهد داشت (معالی و تاج الدین، 1387). دلایل اهمیت مدیریت استعداد 1- ارتباط مستقیم بین استعدادها و عملکرد برتر سازمان: مطالعات نشان داده است هنگامی که سازمانی بر روی استعدادهایش سرمایهگذاری میکند، افزایش درآمد چشمگیری خواهد داشت.
در نتیجه، استعدادها میتوانند بر روی عملکرد کسب و کار تأثیر داشته باشند. 2- ارزش آفرینی استعدادها : ارزش مالی سازمانها به کیفیت استعدادهای آنها بستگی دارد و استعدادها به سرعت ارزش سازمان را افزایش میدهند. 3- کسب و کار در محیط پیچیدهتر و پویاتر : رقابت شدید، حفظ طولانی مدت مزیت رقابتی را بسیار دشوار ساخته است. محصولات جدید و مدلهای جدید کسب و کار چرخه حیات کوتاهتری دارندو خواهان نوآوری مستمرند.
چه کسانی باید برای رویارویی سازمان با این چالشها پیشرو باشند؟ چه افرادی میتوانند رهبری سازمانها را در این محیط پیچیده و پویای کسب و کار به عهده داشته باشند؟ 4- تغییر انتظارات کارکنان : انتظارات کارکنان در حال تغییر است؛ از طرفی سازمانها تأکید بیشتر بر روی استراتژی ها و شیوه های مدیریت استعداد دارند.
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.