موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 37 صفحه
شماره فایل : 201 mg
هنر مدیریت و سنجش سرمایة فکری، هنر توسعة داراییهای نامشهود و فکری غیر قابل استهلاک و پر ارزشتر، توسعة ظرفیت ارزشافزایی داراییهای مالی فیزیکی، انتقال قابلیتهای و دانش کارکنان حرفهای و تبدیل آن به دانش سازمانی و یا داراییهای تحت مالکیت فکری سازمان، ایجاد فنآوریهای درونزا یا توسعة قابلیتهای بکارگیری فنآوریهای خریداریشده و روزآمدسازی درونی آنها است و در نهایت ایجاد ارزش افزودة بیشتر و پایدارتر برای سازمان و ذینفعان آن در سازمان و بهبود اعتماد و اطمینان مودیان است.
در حال حاضر مهمترین موضوع و دغدغه مدیران عالی سازمانهای دولتی و خصوصی، مدیریت داراییهای نامشهود است. با توجه به شکل پایین ارزش داراییهای نامشود (82 درصد) نسبت به داراییهای مشهود (18 درصد) هر ساله رو به افزایش است.
آیا با این نسبت، مدیران سازمانهای کشور نباید سرمایهگذاری لازم را در اندازهگیری و مدیریت سرمایة فکری (به عنوان سرمایة نامشهود) داشته باشند؟ شکل (2-1): نسبت داراییهای مشهود به نامشهود با توجه به شکل (2-1) میتوان نتیجه گرفت که مدیران سازمانهای کشور ناگزیر به پذیرش و بکارگیری رویکرد سرمایة فکری در سازمانهای خود هستند (سهرابفر، 1391).
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.