موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 56 صفحه
شماره فایل : 256 mg
پيچيدگي فزاينده سازمان ها، كاسته شدن از تعداد نيروي انساني، تغيير شغل يا جابه جايي شغلي، تغيير شكل سازمان ها، مشكلات روابط انساني، ارتقا و ترفيع نيروي انساني، اصلاح عملكرد شغلي، شتاب فزاينده دانش بشري در تمام زمينه ها، نيازهاي تخصصي نيروي انساني (تخصص گرايی)، وجود كاركنان جديد الاستخدام و ضرورت افزايش بهره وري، از جمله مهم ترين عواملي هستند كه نياز به آموزش را ايجاب مي كند .
هرچه دانش و مهار تهاي كاركنان با نيازهاي جامعه، پيشرفت هاي علمي، و تغييرات ف نآوري، هماهنگي و انطباق بيشتري داشته باشد درجه اطمينان نسبت به عملكرد موفقيت آميز فرد و سازمان بالاتر مي رود. گاهي اوقات، رشد فردي، داشتن انگيزه، تخصص و پرهيز از ايستايي و ركود فرد عامل اساسي نوجويي و كسب دانش توسط او مي شود. اساس بهسازي سازماني كه به نام هاي ديگري چون توسعه و بالندگي سازماني نيز خوانده شده بهسازي منابع انساني است كه به صورت هاي مختلف (آموزش قبل از خدمت و ضمن خدمت) در سازمان ها انجام مي شود.
بهسازي منابع انساني تغييرات دانشي و فنآورانه را به سازمان معرفي مي كند و دگرگوني در شبكه ها و روش هاي سازمان را تسهيل مي نمايد. در اين صورت از آنجا كه هر تغييري كسب دانش و مهارت هاي جديد را ضروري مي سازد، چرخه اي از توسعه دانش- فناوري از يك سو و توسعه سازماني از سوي ديگر با واسطه بهسازي منابع انساني فعال خواهد شد.
ميزان كمي و كيفي اين تغييرات آن قدر زياد است كه گاهي اوقات مديران و كاركنان را دچار وحشت ميكند. آن ها ممكن است احساس كنند كه فرصت و توان سازگاري با اين تغييرات را ندارند. با همه سختي ها و مشكلات بايد پذيرفت كه ادامه حيات سازمان تا حدود زيادي به نو شدن دانش، آگاهي و مهارت هاي گوناگون منابع انساني بستگي دارد.
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.