موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 47 صفحه
شماره فایل : 272 mg
برخی عناصر اصلي موثر بر سرمايه اجتماعي عبارتند از: آگاهي به امور عمومي، سياسي و اجتماعي / اعتماد عمومي/ اعتماد نهادي/ مشاركت غيررسمي هميارانه/ مشاركت غيررسمي خيريهاي / مشاركت غيررسمي مذهبي / شركت در اتحاديهها ، انجمنها، سازمانها و موسسات مدني رسمي. با این وجود به نظر ما مولفه های اعتماد اجتماعي، انسجام اجتماعي و مشاركت اجتماعي كه در يك رابطه متعامل قرار گرفته و هر كدام تقويت كننده ديگرياند از مولفههاي اصلي سرمايه اجتماعي محسوب ميشوند.
اين سه مولفه از مفاهيم كليدي جامعه شناسي نیز هستند. 2-8-1 اعتماد اجتماعي اعتماد و لازمه شكل گيري پيوندها و معاهدات اجتماعي است، اعتماد اجتماعي ايجاد كننده تعاون و همياري است و فقط در اين حالت است كه در عين وجود تفاوتها قادر به حل مشكلات و انجام تعهدات اجتماعي ميشود.
اعتماد اجتماعي برگرفته از عدالت ـ برابري و امنيت اجتماعي نيز زاينده آنها ميباشد. آنتوني گيدنز، اعتماد و تأثير آن بر فرآيند توسعه را زيربنا و زمينه ساز اصلي در جوامع مدرن ميداند، هر جا كه سطح اعتماد اجتماعي بالا باشد مشاركت و همياري مردم در عرصههاي اجتماعي بيشتر و آسيبهاي اجتماعي كمتر است (اكبري، 1383،ص11).
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.