موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 57 صفحه
شماره فایل : 520 mg
بهره وری مفهومی است جامع و کلی که افزایش آن به عنوان یک ضرورت برای ارتقای کیفیت زندگی کاری حتمی است. نسبت به ترکیب این عوامل بر محصولات، معیاری برای سنجش و بهره وری است. کارآیی نسبت بازده واقعی به دست آمده در بازرسی استاندارد و باز دهی تعیین شده (مورد انتظار) کارآیی است. در واقع کارآیی نسبت مقدار کاری است که انجام می شود به مقدارکاری که باید انجام می شده. به عبارت دیگر کارآیی استفاده درست از منابع موجود است.
اثر بخشی اثر بخشی، عبارت است از درجه و میزان نیل به اهداف تعیین شده است. اثر بخشی نشان می دهد که تا چه میزان، بر اثر تلاش انجام شده نتایج مورد نظر حاصل شده است. در واقع اثر بخشی مرتبط با عملکرد و فراهم آوردن رضایت انسان از تلاش های انجام شده و کارآیی مرتبط با بهره برداری صحیح از منابع است. به بیان دیگر اثر بخشی انجام کارهای درست است.
کارآیی جنبه کمی و اثر بخشی جنبه کیفی دارد. ارتباط کارآیی و اثر بخشی با بهره وری بهره وری = اثر بخشی + کارآیی بهره وری = اجرای کارهای درست + اجرای درست کارها بهره وری منابع انسانی (H.R.P) بهره وری در یک تعریف ساده عبارت است از : نسبت برون داده به درون داده. بهره وری = برون داده / درون داده بهره وری = میزان تولید +میزان کیفیت + میزان رضایت مشتری +......
منابع انسانی+ منابع مالی + اطلاعات + تکنولوژی+....... با توجه به تعاریفی که از بهره وری وکیفیت زندگی کاری گفته شد، به تحلیل رابطه این دو می پردازیم. تاکید بر عوامل ملموس و عینی زندگی در محیط کار، این نظریه را تقویت می کند که افزایش این عوامل، بهره وری منابع انسانی را افزایش می دهد.
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.