موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 57 صفحه
شماره فایل : 619 mg
هنری آسائل چهار نوع وفاداری به برند را با در نظر گرفتن سطح در گیری و تفاوت های درک شده ی بین برند ها در مشتریان شناسایی کرده است: (میسیسکو، 2005، ص131) جدول 2- 3) انواع وفاداری بر اساس درگیری /تفاوت درک شده.(میسیسکو، 2005، ص132) درگیری پایین بالا جویندگان تنوع وفاداران پیچیده زیاد یا مهم تفاوت های درک شده وفاداران عادتی وفاداران ناموزون کم یا بی اهمیت الف) جویندگان تنوع، برند ها را به خاطر تنوع تغییر میدهند نه به خاطر نارضایتی و برند ها را با ارزیابی کم انتخاب میکنند و آنها را در طول مصرف ارزیابی میکنند.
ب) وفاداران عادتی، بر اساس آشنایی با برند تصمیم میگیرند و چون اطلاعات را از روی تبلیغات میآورند، از روی عادت از یک برند خریداری میکنند. ج) وفاداران پیچیده، که ابتدا جستجو میکنند، سپس عقاید و نگرش هایی در مورد برند به وجود میآورند و در پایان یک انتخاب عاقلانه میکنند. د) وفاداران ناموزون، به سرعت خرید میکنند، آنها برند ها را در یک حیطه قیمتی معین یکسان در نظر میگیرند حتی اگر گران باشند.حتی با اینکه نا هماهنگی را در ویژگی های خاص یا چیز های مطلوب در مورد برند های دیگر تجربه میکنند اما باز هم برای تائید انتخاب خود به دنبال اطلاعات هستند.
2-6 اعتماد به برند 2-6-1 اعتماد در ادبیات بازاریابی اعتماد به عنوان یک پیش شرط ضروری برای ایجاد روابط با مشتریان معرفی نموده اند. اعتماد هنگامی رخ میدهد که یک شخص به پایایی و درستی تعاملات شریکش اعتماد کند. فوکویاما (1995)، اعتماد را انتظار وجود رفتارهای باقاعده، درست و همیاری دهنده، در یک جامعه که بر پایه معیارهای مشترک بخشی از اعضای آن جامعه شکل میگیرد، تعریف میکند.فوکویاما معتقد است، تحولات فناورانه همواره نقش اعتماد را درک رفتار های تجاری مانند بازاریابی برجسته تر خواهد کرد. درایتر(2001) اظهار میکند، اعتماد، نقش مهمی در ایجاد مزیت رقابتی ایجاد میکند.با توجه به پژوهش های انجام شده میتوان اعتماد نام تجاری را یکی از عوامل تاثیر گذار در ایجاد وفاداری مشتری در نظر گرفت. (دهقانی سلطانی و همکاران، 1392، ص90)در همه کسب و کارها و در اجرای همه سیاست ها و حتی در زندگی خصوصی و در واقع همه روابطی که بین انسان ها به وجود میآید، " اعتماد" شرط ضروری موفقیت است.
در سال 1975 کنت آرو نوشت «احتمالاً میتوان ادعا کرد که بیشتر عقب ماندگی اقتصاد دنیا به وسیله نبود اعتماد قابل توضیح است». فوکویاما معتقد است که اعتماد، عملکرد همه سازمانها و کسب و کارها را متاثر میکند. تحقیق جامع و جذاب لاپورتا و همکاران او نشان داد که اعتماد باعث پیشرفت همکاری ها در سازمان بزرگ میشود. (هیل و هارا به نقل از امیر شاهی و دیگران، 1388، ص64) به نظر میرسد کلیه متخصصان در زمینه ادبیات اعتماد بر این باور هستند که اعتماد حالت روحی خاص است که دارنده آن مشتاقانه به فرد دیگری اجازه میدهد تا در وی نفوذ کند .
برخی از دانشمندان اعتماد را به عنوان رفتاری که بر اساس آن میل به همکاری ایجاد میشود، فرض میکنند. اعتماد از نقطه نظر احساسی مثل علاقه داشتن، ستایش، احترام، ایمان و امنیت تعریف شده است. (سوان به نقل از امیر شاهی و همکاران، 1388، ص65)
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.