موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 61 صفحه
شماره فایل : 648 mg
- مدیریت لجستیک در زنجیره تامین - مدیریت اطلاعات و سیستمهای اطلاعاتی در زنجیره تامین - مدیریت روابط بین اعضای زنجیره تامین این سه مؤلفه، مشخصه های استراتژ یك در زنجیره تامین به شمار می آیند و شایان ذكر است كه جریان مواد رو به جلو می باشد و از تامین كنندگان مواد خام آغاز شده و تا مشتری نهایی ادامه می یابد و از اعضای زنجیره تامین، یعنی تامین كنندگان ، تولید كننده و توزیع كنندگان می گذرد و به مدیریت لجستیك در زنجیره تامین معروف است. اما مشخصه ی دیگری كه باعث به جریان درآمدن مواد می شود جریان اطلاعات است كه حركتی رو به عقب دارد و از مشتری نهایی آغاز شده و به تامین كنندگان ختم می شود و در مسیر خود از اعضای دیگر زنجیره تامین نیز عبور می كند.
این اطلاعات بیانگر خواست و تقاضای مشتری برای محصول یا محصولات و یا خدمات می باشد (قره بلاغ، 1388، ص2 ) . مدیریت لجستیک کلیه فعالیت ها از مرحله تهیه مواد خام تا محصول نهایی مثل حمل و نقل ، زمان بندی تولید و برنامه های انبار داری ، تبادل و پردازش داده ها میان شرکا ، جمع آوری و پردازش اطلاعات برای تحلیل فرایند منبع یابی و ارزیابی و انتخاب و توسعه تامین کنندگان ، جمع آوری و پردازش اطلاعات عرضه و تقاضا را شامل می شود .
بخش نسبتاً بزرگی از فعالیت های زنجیره تامین را به خود اختصاص داده است . در واقع محدوده لجستیک تنها جریان مواد و کالا نبوده بلکه محور فعالیت های زنجیره تامین است که روابط و اطلاعات ، ابزارهای پشتیبان آن برای بهبود در فعالیت ها هستند( عظیمی،1389،ص49 ).
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.