موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 102 صفحه
شماره فایل : 678 mg
دو عنصر نظام مدیریت دانش عبارتند از: مخازن دانش: نظام مدیریت دانش به عنوان یک مخزن دانش عمل کرده و با برداشتن موانع زمانی و مکانی امکان ترکیب و تبادل سرمایههایفکری را فراهم میآورد. مخازن دانش در برگیرنده سرورهای فایل، سرورهای پایگاه داده، سرورهای گروه افزار، نظامهای مدیریت اسناد و یا وب سایتها هستند.
ساختار هر مخزنبستگی به محتوا یا دانشی دارد که آن را ذخیره و مدیریت میکند (ونگ، 2009). 2قشههای دانش: اصطلاح نقشه دانش در دهه 1990 شکل گرفت (اوانس و دانسر، 1991؛ هال و دیگران، 1992). نقشههای دانش ابزاری جهت بازنمایی و نمایش بصری دانش و ارتباط میان اجزای آن است (کانگ و دیگران، 2003). نقشه دانش نمایه و فهرستهای قابل جستوجواز مهارتهای منحصر به فرد کارکنان میباشد (ونگ، 2009). در یک مفهوم کلی، نقشه دانش به عنوان نمایش گرافیکی یا فهرستی از جایگاههای دانش و روابط آنها با دیگر افراد و واحدهای مختلف درون سازمان تعریف میشود. نقشه دانش بیانگر آن است که چه دانشی در یک فرآیند مورد استفاده قرار میگیرد و چگونه در آنفرآیند جریان مییابد.
نقشه دانش حاوی اطلاعاتی درباره دانش سازمان است که توصیف میکندچه کسی، چه دانشی (ضمنی) را در اختیار دارد، دانش کجا قرار داردو چگونه انتقال و اشاعه مییابد (شبکه اجتماعی) (میلر، 2005). نقشههای دانش شامل وقایع دادهها، اطلاعات و موارد خلاصه شده میباشند که این اطلاعات و دادههامیتوانند در قوانین، رویهها، فرآیندها و تصمیمات سازمان به کار گرفته شوند.
در نهایت تمامی این بازنماییها به عنوان نقشه دانشمیتوانند از طریق شبکه در دسترس کاربران قرار گرفته و نوع خاصی از دانش را که مورد نظر آنهامیباشد فراهم کند (لای، ونگ و چو، 2009). نقشههای دانش یکی از عوامل موفقیت نظام مدیریت دانش میباشند (ماول، 1997؛ هرل، 1999).
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.