موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 44 صفحه
شماره فایل : 744 mg
مرور ادبیات نظری حاکی از آن است که هیچ یک از صاحبنظران مطرح، چارچوب همسانی را برای شناخت و به کارگیری هوش هیجانی پیشنهاد نکردهاند. در ادامۀ اظهارات صاحبنظران شاخص ،به طور مبسوط به بحث گذارده شده است. 1- هوش هیجانی از دیدگاه می یر ، كاراسو و سالووی بر طبق مدل توانایی مییر، سالوی و کاراسو (2000) هوش هیجانی از چهار مؤلفه اصل به این شرح تشکیل شده است. اولین مؤلفه هوش هیجانی با ظرفیت ملاحظه و بیان احساسات شکل میگیرد.
احساس هیجانی شامل ثبت توجه و معنیسازی پیامهای هیجانی میباشد. به آن صورتی که در حالات صورت، تن صدا یا محصولات هنری فرهنگی بیان گردیدهاند. شخصی که حالتترس را در صورت دیگری میبیند. خیلی بیشتر در مورد هیجان و افکار آن شخص میفهمد تا کسی که این علامت را از دست داده و به آن توجه ننموده است. این مهارتها افراد را قادر میسازند که به درستی پاسخهای عاطفی را در دیگران حدس زنند و رفتارهای از نظر اجتماعی تطابقی را در پاسخ انتخاب کنند.
چنین افرادی توسط دیگران به عنوان افرادی پرهیجان و اصیل شناخته میشوند. تنظیم هیجانی نیز یکی از مؤلفههای هوش هیجانی است که حالتهای خلقی را تنظیم میکند و باعث تطابق بیشتر میشوند. مؤلفه دوم هوش هیجانی تسهیل فعالیتهای شناختی است.هیجانهاترکیبی از سازمانهای مختلف روانی، فیزیولوژیکی، تجربی، شناختی و انگیزشی میباشند. هیجانها از2 طریق میتوانند تفکر را تسهیل کنند.
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.