موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 68 صفحه
شماره فایل : 778 mg
مدیریت عملكرد دارای مفهوم پیچیده و مشكلی است كه تبیین آن كار سادهای نیست و لازم است از ابعاد مختلف مورد بررسی قرار گیرد. ابعاد چهارگانهی مفهوم مدیریت عملكرد را میتوان مطابق شكل شماره 2-8 نشان داد. شكل شماره 2-8) ابعاد چهارگانه مدیریت عملكرد (سلطانی، 1383) الف) مدیریت عملكرد به عنوان یك فرهنگ و سبك رهبری از نقطه نظر فرهنگ و سبك رهبری مدیریت عملكرد مجموعهای از نیروهای به هم پیوسته است كه رفتار گروهی را به وجود میآورد.
در مدیریت عملكرد افراد با هر یك از فرهنگهای درون سازمانی منطبق شده و با توسعهی نوعی سبك رهبری به اندازهی كافی همنواختی در فرهنگ سازمان ایجاد میشود. به یك مفهوم، عملكرد اداره كردن در فرهنگ و رهبری به معنای حفظ تعادل میان بخشهای مختلف یك سازمان است و این كار آسانی نیست كه همیشه موفق و روشن باشد.
ب) مدیریت عملكرد به عنوان یك سیستم تجاری وسیلهای است برای ایجاد انگیزه در منابع انسانی جهت دستیابی به نتایج مطلوب و به دنبال برقراری ارتباطات منطقی بین عوامل تولید است و علاوه بر لحاظ كردن گذشته متمركز بر آینده است. ج) مدیریت عملكرد به عنوان بخشی از پیمان روانشناختی پیمان روانشناختی مجموعهای از انتظارات است كه به ندرت به حساب میآید و هر كارفرمایی آن را از كاركنان خود میخواهد. عملكرد كاركنان از پیمان روانشناختی آنان با سازمان و نیز از شرایط وابسته به شغل تاثیر میپذیرند و هر چقدر پیمان روانشناختی كاركنان با سازمان قویتر باشد عملكرد كاری قویتر خواهد بود.
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.