موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 31 صفحه
شماره فایل : 832 mg
آموزش سرآغاز بلوغ فكری، تعمیق قدرت تفكر، تحلیل های ذهنی در افراد و ابزار استراتژیك تحول و توسعه اجتماعی در جوامع مختلف محسوب می شود. تجارب جهانی بیانگر این است كه آموزش یكی از مؤثرترین عوامل در تغییر رفتار، روز آمد كردن مهارت، توسعه تخصص، بینش و نگرش منابع انسانی و تحول سازمانی است.
بر این اساس باید گفت كه در عصر تغییرات و تحولات كنونی، سازما نهایی قادر به ماندگاری و ادامه حیات هستند كه منابع انسانی آنها به طور مستعمر آموزش دیده، توانایی های خود را افزون ساخته، الگوهای جدید تفكر در آنها رشد یابد اندیشه های جمعی و گروهی در بین آنها ترویج شوند و افراد چگونگی آموختن را با مشاركت یكدیگر بیاموزند این امر یكی از مؤثرترین عوامل در توسعه همه جانبه در هر كشور بشمار می رود. تأكید می شود كه رسیدن به اهداف سازمان، بستگی به توانایی كاركنان در انجام وظایف محوله و انطباق با محیط در حال تغییر دارد در این بین اجرای آموزش و بهسازی نیروی انسانی سبب می شود تا افراد بتوانند متناسب با تغییرات سازمانی و محیطی، بطور مؤثر فعالیت هایشان را ادامه داده و كارایی خود را افزایش دهند.
بنابراین، فرآیند آموزش و بهسازی از فعالیت های ضروری و پیگیر برای تطبیق نیروی انسانی با شرایط متغییر سازمان و محیط است و در عین حال به عنوان كوشش مداوم و برنامه ریزی شده مدیریت برای بهبود سطوح شایستگی كاركنان و عملكرد سازمانی نیز محسوب می شود. اندیشمندان حوزه های مختلف علوم بر این باورند كه ایجاد نگرش مثبت و صحیح در كاركنان از طریق آموز شهای لازم حاصل می شود و این آموزش ها ابزاری هستند كه مدیران را در اداره سازمان ها یاری می رسانند وبنابراین وجودشان برای تحقق مطلوب اهداف سازمانی مفید و ضروری است( اسلامی و همکاران، 1390،ص10 ).
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.