موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 95 صفحه
شماره فایل : 854 mg
کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در سال 1346 تأسیس و فعالیت خود را با دو فروند کشتی با مجموع ظرفیت 2550 تن آغاز کرد. حمل و نقل دریایی بهعنوان اقتصادیترین شیوه حمل و نقل، جایگاه ویژهای را در جابجایی کالا به خود اختصاص داده و لذا حدود 90 درصد از کل حمل و نقل جهانی کالا از طریق دریا صورت میپذیرد.
کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با شناخت این جایگاه ویژه اقدام به توسعه و تجهیز ناوگان خود نمود و هم اکنون گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران با در اختیار داشتن بیش از 160 فروند شناور با ظرفیت حمل بیش از 5/5 میلیون تن بهعنوان بزرگترین ناوگان خاورمیانه و یکی از شرکتهای برتر در میان شرکتهای کشتیرانی جهان میباشد و دارای شرکتها و مؤسسات متعدد در داخل و خارج از کشور در سطح بینالمللی بوده که با بهرهمندی بیش از 180 دفتر نمایندگی در سرتاسر جهان ، قابلیت ارائه کلیه خدمات حمل و نقل دریایی به طیف وسیعی از مشتریان را دارا میباشد .
شرکت کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در سال 1389 موفق به جابجایی 27/3 میلیون تن کرایه محموله گردید و کرایهای بیش از 16/1 میلیارد دلار کسب نمود که نسبت به سال گذشته دارای 11/2 درصد رشد میباشد. تمامی شرکتهای موفق در دنیا اقدام به تکمیل زنجیره تأمین خود نموده و سعی مینمایند با تأسیس شرکتهای اقماری فعالیتهای حاشیهای هسته اصلی فعالیت خود را توسط شرکتهای تحت پوشش به انجام رسانند تا ضمن پائین آوردن هزینه تمام شده بدون نیاز به اتکا به دیگر شرکتهای پیمانکار در استقلال کامل در هر شرایطی امکان انجام مأموریتهای محوله خود را داشته باشند.
کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران بهعنوان شرکت مادر هم اکنون دارای 95 فروند کشتی اقیانوسپیمای ملکی به ظرفیت 4/6 میلیون تن میباشد و 9 فروند کشتی چند منظوره، مجموعاً با ظرفیت 252000 تن نیز در حال ساخت دارد که بهتدریج به ناوگان ملحق خواهند شد.
در سال 1389 میزان کل محموله جا بهجا شده گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران بیش از 34/58 میلیون تن کرایه بوده و کل کرایه حمل دریافت شده نیز بیش از 1/26 میلیارد دلار بوده است که نسبت به سال گذشته دارای 9/6 درصد رشد میباشد. از کل محمولات ، 6/9 میلیون تن محمولات وارداتی ، 6/2 میلیون تن محمولات صادراتی و 14/2 میلیون تن کرایه محمولات بینالملل بوده است.
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.