موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 41 صفحه
شماره فایل : 860 mg
بیشك جلب اعتماد مشتریان در موسسات مالی یكی از فاكتورهای اساسی برای موفقیت این بنگاهها در عرصه رقابت است و بیدلیل نیست كه بسیاری از این موسسات موضوع مهم اعتماد را محور فعالیتهای تبلیغی خود قرار دادهاند. مشتری برای انجام مبادلات و معاملات پولی نیازمند حس اعتماد است. بر بستر این اعتماد است كه بسیاری از تعاملات شكل میگیرد و ادامه پیدا میكند. ماهیت خدماتی بودن فعالیتهای بانكی یكی از مسائلی است كه ایجاد اعتماد را با پیچیدگیهای خاص خود روبهرو میسازد.
اما به هر طریق شاخصهایی برای دستیابی به اعتماد مشتریان وجود دارد. یكی از مهمترین عوامل ارائه اطلاعات صحیح، شفاف و مشاورههای صادقانه و كارشناسی است. همزمانی ارائه و دریافت خدمت باعث شده است كه نقش این عامل در قضاوت مشتریان از خدمات ارائه شده بسیار مشهود باشد. زمانی كه مشتری اطلاعات صحیح را دریافت كرده یا به كمك مشاورههای تخصصی و صادقانه تصمیمات خود را اتخاذ میكند و به درستی اطلاعات و مشاورهها، بعد از تجربه دریافت خدمت خود پی میبرد، آنگاه اعتمادش به سازمان و بانك افزایش مییابد.
یادمان باشد هیچچیز به اندازه صداقت، درستی و شفافیت، حس اعتماد را تقویت نمیكند Matzler- Grabner,2008)). ارائه خدمات اضافی و یا مكمل میتواند به حس اعتماد مشتری كمك شایانی بكند. زمانی كه خدماتی اضافی و فراتر از سطح خدمات جاری به مشتریان عرضه میشود، در مشتری بانك حس مورد توجه قرار گرفتن ایجاد میكند و به افزایش سطح اعتماد او به بانك میانجامد. این مهم حتی میتواند با انعطافپذیری در ارائه خدمات محقق شود. شهرت، اعتبار و نام بانك اثر بسیار زیادی بر روی اعتماد مشتریان دارد.
مدیریت بحران، روابط عمومی اثربخش و كارآمد میتواند بانكها را در ایجاد و حفظ ذهنیت مثبت نسبت به آنها و حفظ شهرت و اعتبارشان یاری رساند.اعتماد به یك موسسه و بانك خوشنام و مطمئن بسیار آرامشبخش است كه صاحبان سرمایه به شدت به آن توجه دارند.
بانكها میتوانند با تقویت روابط عمومی خود و حساسیت نسبت به وقایع و روندهای جاری در جامعه نسبت به حفاظت از نام و شهرت خود اقدام كنند. در عین حال بر كسی پوشیده نیست كه عملكرد درست و درخشان میتواند خالق و حافظ شهرت و اعتبار بانك باشد. این عامل به خصوص برای بانكهای خصوصی كه از پشتوانه دولتی بودن نیز برخوردار نیستند، بسیار مهمتر است( باقری؛1391).
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.