موارد استفاده : منبع کمکی انجام پژوهش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 31 صفحه
شماره فایل 688
فرسودگی شغلی یک فرایند آهسته است که در دوره ای طولانی از زمان رخ می دهد. اگر به علایم هشدار دهنده توجه نکنید می تواند شما را تحت سیطره خود قرار دهد. علایم و نشانه های فرسودگی در ابتدا جزیی هستند اما با گذشت زمان بدتر و بدتر می شوند به علایم هشدار دهنده و نشانه های فرسودگی مانند یک علامت هشدار دهنده و نشانه های فرسودگی مانند یک علامت هشدار دهنده یا یک زنگ خطر نگاه کنید. تصورتان این باشد که چیزی اشتباه است و نیاز به توضیح و اصلاح دارد. اگر شما به این علایم هشدار دهنده اولیه توجه کنید. از بروز از کار افتادگی عظیم جلوگیری می کنید. اگر شما از آن ها چشم پوشی کنید شما نهایتا فرسوده خواهید شد (عبدالملکی، 1390).
علایم و نشانه های جسمی فرسودگی: 1- احساس خستگی و فرسودگی در اکثر اوقات. 2- سر درد زیاد، کمر درد، درد ماهیچه. 3- امنیت كم و احساس بیماری زیاد. 4- تغییر در عادت خواب و اشتها (عبدالملکی، 1390). علایم و نشانه های روانی فرسودگی شغلی. 1- احساس شكست و شك نسبت به خود. 2- از دست دادن انگیزه. 3- احساس بی كسی دایم، افتادگی و سرماخوردگی. 4- به طور فزاینده ای بد گمان و دید منفی نسبت به اطراف. 5- احساس كاهش رضایت و شكست (عبدالملکی، 1390).
علایم و نشانه های رفتاری فرسودگی شغلی: 1- فرار از مسوولیت. 2- استفاده از غذا، دارو، الکل برای کنار آمدن با استرس. 3- کناره گیری از دیگران. 4- انتقال فرسودگی خود به دیگران. 5- به تعویق انداختن، زمان دار بودن انجام کارها. 6- از کار فرارکردن، دیر کردن و زود رفتن (عبدالملکی، 1390).
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.