موارد استفاده : منبع کمکی انجام پژوهش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 30 صفحه
شماره فایل 812
عوامل حمایتی در اوان درمان گروهی، بسیار اساسی میباشد. فردی كه وارد گروه میشود از عزت نفس پایین و بیمعنایی رنج میبرد. عوامل حمایتی این تجارب منفی را هدف قرار می دهند. این عوامل هم بر درگیر شدن در گروه و هم آینده چشمانداز مثبتی میگشایند و تمایل عضو را در مشاركت میافزایند.
برخورد سازنده با مشكلات توانایی است كه از عوامل حمایتی تغذیه میكند (اسلامی نسب، 1374). عوامل حمایتی دارای مؤلفههایی است كه عبارتند از: 1- القای امید امید در سراسر درمان گروهی، عنصر اساسی است. در آغاز مشاركت گروهی، امید عضو را برمیانگیزد تا با اعضای دیگر تعامل برقرار كند زیرا انتظار دارد كه درگیر شدن و اشتغال در گروه، به افزایش بهبودی می انجامد.
در اواسط درمان، امید عضو را برمیانگیزد تا به رغم رویارویی با تجارب هیجانی دشوار كه از سوی گروه تحریك میشوند، مقاومت كند و در اواخر درمان، امید به عضو كمك میكند تا با احساسات مشكل آفرین همبسته با پایان گروه فائق بیاید. امید به هدف گزینی كمك میكند. همچنین، به بازشناسی مسیرهای ممكنی كه بوسیله آن اهداف میتوانند تحصیل شوند. امید باعث می شود که فرد خویش را به عنوان فردی درک کند كه قادر است تلاش كند تا به اهداف برسد (اسلامی نسب،1374).
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.