موارد استفاده : منبع کمکی انجام پژوهش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 22 صفحه
شماره فایل 852
سبكهای شناختی در دامنه های بسیار وسیعی مورد توجه قرار گرفته اند و اكثر پژوهشگران این سبكها را در دو بعد مطالعه كرده اند كه اهم آنها عبارتست از : 2-1-4-1 مقاومت در برابر انعطاف پذیری این گونه افراد ، در مقابل تغییر نوعی سرسختی از خود نشان می دهند.
همانند معلمان با تجربه ای كه در استفاده از وسایل آموزشی در مقابل افرادی كه با سبك انعطاف پذیری خویش راهآموزش را سریع تر طی می كنند با بی تفاوتی برخورد می كنند .
متعارف بودن در برابر فردیت بسیاری از افراد برای یافتن راه حل یك مسئله به شیوه های مختلف دنبال جواب متعارف می گردند؛ در صورتیكه گروهی فقط به جوابهای غیر متعارف و فردی گرایش دارند . سبك های مفهوم سازی در این سبك فرد با توجه به محرك و اثرات آن در ادراك و ساخت مفاهیم تجزیه و تحلیل می شود . 2
-سبك های بخش بخش سازی افرادی كه در این نوع سبك قرار دارتد معمولاً دارای نگرش پایدار در زمینه جداسازی مقولات از یكدیگر هستند ، یعنی موضوعات را به صورت مجزا از یكدیگر می بینند . 2 واگرایی در مقابل همگرایی افراد این سبك در دو قطب كاملاً متضاد هستند.
افراد همگرا به منابع منطقی و درست و در مقابل افراد واگرا به تنوع و كمیت پاسخ ها توجه دارند. دو قطب این سبك در مقابل یكدیگر قرار گرفته اند به این تربیت كه همگرایان تفكری در جهت علوم و واگرایان تفكری در جهت هنر دارند. (سریواستاوا ، 1991 به نقل از نوروزی 1382 ).
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.