موارد استفاده : تحقیق و آموزش
منابع فارسی: دارد
منابع لاتین: دارد
پیشینه داخلی جدید: دارد
پیشینه خارجی جدید: دارد
نوع فایل: Word قابل ویرایش
تعداد صفحه: 75 صفحه
شماره فایل : 266 mg
در یک شرکت نوعیِ هایتک، 10 تا 20 درصد از درآمد سالیه برای توسعه محصول جدید و نیز درصد قابل توجهی از ارزش بازار شرکت بر پایۀ موفقیت تجاری پیش بینی شدۀ فناوریهای جدید استوار است. برای تجاری سازی موفق لازم است تا زنجیره ای به نام زنجیرۀ تولید ارزش که شامل تحقیق، توسعه، نوآوری، تولید محصول، بازاریابی و خدمات پس از فروش است از قوت لازم برخوردار باشد. بنابراین در طراحی بهینۀ یک زنجیره باید کوشید تا تمامی حلقه ها توان یکسانی داشته باشند وگرنه زنجیره بدون سود بوده و ثروتی حاصل نخواهد شد (خلیلی، 1390).
از دیگر سو افرادی همچون Oriakhi نیز هستند که معتقدند هیچ قاعده یا راهکار کلی برای تجاری سازی این قبیل تکنولوژی ها وجود ندارد و هر مورد متفاوت و منحصر به فرد است؛ لذا با وجود نیاز به سرمایه گذاریهای هنگفت در زمان و منابع، این فرایند با ریسک و عدم اطمینان های بزرگی همراه خواهد بود، لکن چنانچه فرایند به صورت صحیح انجام پذیرد و کمی شانس نیز همراهی نماید، تجاری سازی فناوریهای جدید میتواند پاداشهای عظیمی برای مشارکت کنندگان آن به همراه آورد .
(Oriakhi, 2004)از سوی دیگر عوامل مؤثر در موفقیت شرکتهای نانویی از دیدگاه صادق پور - مدیر عامل شرکت توسعۀ مدیریت و سرمایه گذاری کارآمد - عبارتست از: رصد مداوم بازار ارتباط نظام مند با مشتریان شناخت فرصت های بهبود در داخل سازمان دیدگاه واقع بینانه نسبت به مسائل قانونی و حقوقی در ارتباط با فعالیت شرکت ها ارتباط با تشکل های تخصصی به منظور ایجاد و ارتقای هم افزایی ارتباط منظم با ستاد ویژۀ توسعۀ فناوری نانو (ماهنامۀ فناوری نانو، شماره 190)
ادامه مقاله به طور کامل در فایل اصلی موجود است.